Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Databit
Databit je jednoduchá aplikace pro sledování spotřeby vašich dat. Stačí jen otevřít aplikaci nebo se podívat na příslušný widget v Oznamovacím centru.

[appbox appstore id1052616692 oldprice=“29Kč“]

Wi-Fi Widget
Aplikae Wi-Fi Widget vám pomůže ušetřit spoustu času i nervů, spojených se sledováním, testováním nebo sdílením vaší Wi-Fi sítě, a to aniž byste museli odemykat svůj iPhone.

[appbox appstore id1192965614 oldprice=“59Kč“]

Shake!
Shake je multfunkční aplikace, díky které můžete jednoduchým zatřesením rozsvítit baterku na vašem telefonu nebo swipe gestem otevřít kompas.

[appbox appstore id632334426 oldprice=“29Kč“]

Breezeblock
S pomocí aplikace Breezeblock pro iOS se snadno zbavíte obtěžujících reklam, můžete ale také zabránit některým stránkám ve sledování a celkově zrychlit rychlost prohlížení internetu.

[appbox appstore id1039163651 oldprice=“29Kč“]

intoLive Pro
S aplikací intoLive Pro můžete na svém iOS zařízení vytvářet vlastní „živé“ tapety z vašich oblíbených videí nebo animovaných GIFů. Vytvořené tapety můžete upravovat za pomoci různých filtrů.

[appbox appstore id1083468087 oldprice=“89Kč“]

Voice To-Do
Často si pořizujete poznámky a sestavujete to-do listy? Máte ale příliš zaměstnané ruce? Aplikace Voice To-Do pro iOS vám umožní zadávat potřebné záznamy hlasovým příkazem.

[appbox appstore id1063152614 oldprice=“59Kč“]

Hungry Squid
HungrySquid je hra, plná olihní, bloudících v … bludišti. Čím více východů pro ně z bludiště najdete, tím lépe pro vás. Vyzkoušejte si nové výzvy se skvělou grafikou a zvukem.

[appbox appstore id501938613 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 24

Dnes nejčtenější

.