Zavřít reklamu

Dnešní večer se nese ve znamení vydávání nových verzí otevřených betatestů. Kromě 4. verze otevřeného betatestu iOS 11 tu máme také nové verze pro macOS a tvOS. Apple tak vydává veřejné betaverze jen den poté, co zpřístupnil nové verze pro vývojáře. Dá se předpokládat, že se jedná o stejný release.

Včerejší články o vydání developer betaverzí si můžete přečíst zde – macOS, tvOS. S největší pravděpodobností se jedná o ten samý build. Zatím (v době psaní tohoto článku) se však neobjevily informace o vydání nové verze pro watchOS.

Aktualizace svých zařízení provedete obvyklým způsobem. Pokud momentálně žádnou veřejnou betu nainstalovanou nemáte a tato možnost vás láká, stačí se se svým kompatibilním zařízením zaregistrovat zde a následovat pokyny.

Stále je ovšem nutné prát v potaz, že se jedná o betaverzi softwaru, nikoliv verzi finální. Můžete tedy očekávat bugy a další nepříjemnosti, které mohou vést až ke ztrátě vašich dat. Proto doporučujeme betaverze instalovat na sekundární zařízení. Instalaci na váš hlavní telefon/počítač/televizi pak provádíte na vlastní nebezpečí.

Jakmile se k novým verzím dostane dostatečné množství lidí, budeme vás určitě informovat o tom, co je v těchto verzích nového.

macos-hs-beta-800x500

Dnes nejčtenější

.