Zavřít reklamu

Apple před několika dny zveřejnil reklamu na svou hudební platformu Apple Music. V šedesátisekundovém reklamním spotu, jemuž punc ojedinělosti vtisklo černobílé provedení, si hlavní roli zahrál americký country zpěvák Brantley Gilbert.

Apple reklamu pojmenoval po nejnovějším singlu tohoto oblíbeného country zpěváka The Ones That Like Me. Scéna je natočena v malebné vesničce Leiper’s Fort v Tennessee, která má přibližně pouze 650 obyvatel. Režisérem reklamy byl Anthony Mandler, který během své kariéry spolupracoval s mnoha hudebními hvězdami, jako jsou Jay-Z, Eminem, The Killers a podobně.

„Nikdy jsem nebyl v reklamě,“ říká Brantley Gilbert. „Ale když jsme mluvili s lidmi v Applu, říkali: ‚Chceme natočit způsob, jakým žijete, a hodnoty, které vyznáváte. Chceme, aby lidé viděli váš svět, abyste jim ukázal to, co slyšíte. Pokud vás uvidí, řekne to všechno.‘“

Podívejte se na celou reklamu zde:

V reklamě hraje jak Gilbertova písnička, tak i známé tracky jako Sweet Home Alabama (Lynyrd Skynyrd) anebo Born To Be Wild (Steepenwolf).

„Miluji tento pocit. Svoboda. Jednoduchost. Otevřená silnice. To je můj domov. Bez ohledu na to, kam jdu, zůstává mé srdce tady. S mými přáteli, mou rodinou. Jen country. Neexistuje nic, co by nahradilo pocit. Lidé, se kterými se setkáváte, vzpomínky, které sdílíte, a soundtrack, který to řídí. Moje země. Moji lidé. Moje hudba. Apple Music.“

brantley gilbert fb

Dnes nejčtenější

.