Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Kiwake Alarm Clock
Běžný budík vám nestačí? Neustále zaspáváte? Už vás nebaví neustále oddalovat dobu probuzení? Řešením je Kiwake. Tento chytrý budík má za cíl udělat z vás skutečné ranní ptáče.

[appbox appstore id951876055 oldprice=“89Kč“]

Simple Habit Tracker
Na vytváření nových návyků není nikdy pozdě – a některé z nich vám mohou i změnit život. Simple Habit Tracker je jednoduchá, ale účinná aplikace, která vám pomůže zlepšit vaše návyky v mnoha směrech.

[appbox appstore id1132999120 oldprice=“59Kč“]

Photogallery
PhotoGallery je skvělý způsob objevování, upravování a sdílení vašich fotografií. Aplikace vám fotografie seřadí podle data nebo abecedy a k jejich úpravám můžete využít řadu nástrojů, jako je vylepšení, rámečky, ořez, přidání textů a další.

[appbox appstore id588606550 oldprice=“29Kč“]

BusyBox
BusyBox je skvělá, efektivní, všestranně využitelná iOS aplikace. Ať už potřebujete mít přehled o odcvičených sestavách nebo o čase, stráveném prací, BusyBox vám pomůže. Jednotlivé aktivity od sebe můžete odlišit barevným kódem.

[appbox appstore id863003886 oldprice=“89Kč“]

Notea
Notea je jednoduchá aplikace pro psaní, kompatibilní jak s iPhonem, tak i s iPadem. V aplikaci můžete vytvářet složky, do kterých si svá díla a poznámky budete ukládat. Aplikace podporuje režim Dark mode, který šetří váš zrak.

[appbox appstore id1118293879 oldprice=“29Kč“]

GIF Generator
Gif Generator vám umožní vytvářet GIFy na vašem iOS zařízení rámeček po rámečku. Sami si můžete zvolit pozadí i jeho barvu, text a další vlastnosti.

[appbox appstore id1118669093 oldprice=“59Kč“]

Note-Ify
Note-Ify je další z řady skvělých aplikací pro všechny, kteří se neobejdou bez pořizování poznámek a nastavování upomínek. Aplikace je snadná na použití a má přehledné uživatelské rozhraní.

[appbox appstore id675708914 oldprice=“29Kč“]

Telepaint
Telepaint je jedinečná puzzle hra, koncipovaná pro dotykové displeje. Ve hře aktivujete portály, abyste mezi nimi mohli přenášet a přepravovat kbelíky s barvou.

[appbox appstore id1031530508 oldprice=“89Kč“]

iOS Apps 19

Dnes nejčtenější

.