Zavřít reklamu

Sociální síť weibo je studnicí mnoha zajímavostí nejen ze života čínské mládeže, ale také také novinek o dosud nepředstavených produktech, mezi které patří samozřejmě také iPhone 8. Dnes se na weibo objevily nákresy, o kterých přispěvatelé tvrdí, že se jedná o schéma iPhone 8 v CADu, tedy o s schéma podle kterého by se měl iPhone 8 vyrábět.

Jako vždy v případě těchto úniků není možné ověřit pravost daných obrázků, ovšem korespondují s tím, co se o iPhone 8 obecně proslíchá. Mezi nejvýraznější nové prvky iPhone 8 by podle těchto obrázků mělo patřit vertikální umístění fotoaparátu, který by měl nabídnout duální objektiv a samozřejmě True Tone blesk. Displej by měl překrývat celý přední panel s jediou vyjímkou v horní části, kde je umístěn reproduktor, senzory a jak se zdá tak také dvojice kamer, které by mohly být použity pro 3D rozpoznávání obličeje uživatele na základě nehož bude udělen uživateli přístup k telefonu. Je však také možné že se jedná o další senzor i když nás v redkaci příliš nenapadá, k čemu by mohl sloužit.

Apple by měl novinku představit společně s iPhone 7s a iPhone 7s Plus na podzim letošního roku a to konkrétně během září. Telefon by měl nabídnout nejlepší možné technologie dnešní doby a měl by se prodávat jako prémiový produkt vedle klasických „es“ modelů současných iPhonů.

iPhone 8 CAD

Dnes nejčtenější

.