Zavřít reklamu

Opět jsme si pro vás připravili souhrn těch nejzajímavějších aplikací, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že některá aplikace může během pár minut od zveřejnění článku opět sklouznou na původní (nebo klidně ještě vyšší) cenu. Pokud tato situace nastane, tak bohužel nejsme ji žádným způsobem schopni ovlivnit. Pokud se vám některá zlevněná aplikace zalíbila, tak si ji můžete stáhnout tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností je použít QR kód. Pokud si článek prohlížíte na mobilu, tak aplikaci stáhnete kliknutím na její název.

 

Data Manager Pro
Jak už samotný název napovídá, Data Manager Pro vám umožní sledovat spotřebovaná data přes operátora či Wi-Fi. Lehce si tak můžete ohlídat, kdy vyčerpáte své FUP. Aplikace vám ukazuje spotřebovaná data přímo na ikoně aplikace, abyste ji nemuseli otevírat. Pochlubit se může také nízkou náročností na baterii a automatickým obnovením podle vašeho paušálu, který si v aplikaci nastavíte.

[appbox appstore id728072750 oldprice=1,99€]

Pointillisted
Aplikace, která vytvoří z vašich fotografií jakousi mozaiku. Můžete si upravovat tvary, ze kterých je mozaika složená, jejich velikost, rozestupy, barvy a celkové rozměry mozaiky. Dílo pak můžete sdílet na sociální sítě apod.

[appbox appstore id1003104048 oldprice=0,99€]

Game Scoreboard
Aplikace, která promění váš iPhone nebo iPad v tabuli s výsledky nějakého zápasu. Pokud jednou za čas s kamarády chcete zaznamenávat skóre nějaké vlastní hry, pak by se vám Game Scoreboard. Kromě skóre umí zobrazovat i čas a dobrou zprávou je, že podporuje i externí displeje, tedy například televizi.

[appbox appstore id1230320841 oldprice=0,99€]

Knots 3D
Poměrně šikovná aplikace, která vás naučí vázat uzly. Knots 3D se může pochlubit povedeným grafickým zpracováním. Aplikace vás naučí uvázat více než 120 uzlů, které používají skauti, hasiči,  rybáři nebo třeba horolezci. Každé uvázání se můžete postupně učit z videa, které si samozřejmě můžete i pozastavit. Nechybí ani 3D modely, díky kterým si můžete uzly prohlédnout ze všech stran.

[appbox appstore id453571750 oldprice=1,99€]

Color Accent
Fotoeditor, který se zaměřuje zejména na úpravy barev fotografií. Svým fotografiím tak můžete dát důraz na nějakou barvu v podstatě během několika vteřin. Stejně pohodlně můžete i z fotografií nebo jenom z jejich částí barvy odebírat a případně je nahrazovat jinými.

[appbox appstore id453170202 oldprice=1,99€]

One Tap Alarm
Aplikace s naprosto jednoduchým designem a účelem. Jejím cílem je totiž co nejvíce zjednodušit nastavování budíku, a tak vám s touto aplikací bude stačit jen jeden dotyk jedním prstem a budík bude nastavený. One Tap Alarm je tak ideální například v momentě, kdy už jste skutečně ospalí a nechce se vám zdlouhavě nastavovat budík na ráno.

[appbox appstore id822826923 oldprice=0,99€]

Droneville
Aplikace pro všechny milovníky a majitele dronů. Droneville vám poví, jestli je právě teď ve vaší lokalitě vhodné vypustit dron do vzduchu. Ukazuje i oblasti na mapě, kde je zakázáno létat s drony, umožňuje uložit si právě navštívenou lokalitu jako ideální místo pro vzlet drona a nakonec v aplikace najdete i nejaktuálnější novinky ze světa dronů. Aplikace je navíc dostupná i pro Apple Watch.

[appbox appstore id1019197398 oldprice=3,99€]

Eggggg
Trochu bláznivá hra, ve které je hlavní postava (Gilbert) alergická na vejce. Pokud vejce sní, tak zvrací. Ovšem Gilbert je schopný tento neduh proměnit ve svou výhodu a vaším úkolem je dostat se s postavou skrze překážky a přes nestvůry až na oslavu narozenin.

[appbox appstore id1145738671 oldprice=2,99€]

Turbo Wheels
Druhá a zároveň poslední hra, která je dnes ve slevě a zároveň stojí za zmínku. V Turbo Wheels neexistují brzdy, jediná možnost, jak zpomalit, je sundat nohu (ruku) z plynu. Vybrat si můžete celkem z 25 autíček, které se řadí do 5 různých kategorií. Závodit se svým vozem budete dohromady na 16 různých tratích ve 4 zemích a zvolit si lze ze 4 různých jízdních módů.

[appbox appstore id990468727 oldprice=0,99€]

iPhone apps 17 FB

Dnes nejčtenější

.