Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Expenses OK
Expenses OK je rychlým, snadným a přehledným způsobem kontroly vašich financí. Data můžete zadávat jak přímo v aplikaci, tak i v příslušném widgetu. Podporuje synchronizaci iCloudu, hesla, Touch ID, export do CSV a další funkce.

[appbox appstore id932322041 oldprice=0,99$]

Data Widget
Užitečný a spolehlivý data widget pro iOS, navíc s podporou Apple Watch. Nabízí monitorování v reálném čase i historii záznamů. Aplikace nesleduje vaši polohu a nezobrazuje žádné reklamy.

[appbox appstore id915632592 oldprice=1,99$]

Wall Clock
Wall Clock je aplikace, která přináší analogové hodiny na displej vašeho iPadu. Zobrazení je jednoduché, elegantní a realistické – včetně pohybu ručiček a tikání.

[appbox appstore id367293142 oldprice=0,99$]

dBA Meter
dBA Meter je aplikace pro měření hladiny okolního hluku. Je kalibrovaná profesionálním nástrojem pro měření hluku OKTAVA 110A-PRO. Naměřené hodnoty lze v aplikaci snadno uložit.

[appbox appstore id1136677469 oldprice=0,99$]

Phraseholic Phrase of the Day
Phraseaholic vám pomůže rozšířit vaši slovní zásobu ve španělštině, francouzšitně či ruštině, a to příjemnou a zábavnou formou. Každý den vám nabídne novou frázi, kterou se můžete naučit, včetně výslovnosti.

[appbox appstore id777365468 oldprice=0,99$]

Paintkeep
Chcete kreativně a nápaditě upravovat své fotografie? Zkuste aplikaci Paintkeep. Nabízí vám „watercolor“ filtry pro vaše snímky, které si můžete přizpůsobit dle vlastních představ. K používání aplikace nepotřebujete internetové připojení.

[appbox appstore id1154401422 oldprice=2,99$]

Mole Hammers
Mole Hammers je trochu brutální, ale vysoce návyková a zábavná hra. O co v ní jde? Jak už sám název napovídá, ve hře musí hráč likvidovat krtky údery kladivem. Hru mohou na jedné obrazovce hrát i dva hráči najednou.

[appbox appstore id673074041 oldprice=0,99$]

iOS APPS 24

Dnes nejčtenější

.