Zavřít reklamu

tim-cook-apple-watchCEO společnosti Apple, Tim Cook, dnes rozeslal informace zaměstnancům Applu, které se týkají především pátečního předprodeje Apple Watch. Tim Cook děkuje všem, kteří se podíleli na vývoji Apple Watch. Konkrétně napsal: „Gratuluji všem, kteří pracovali tvrdě několik let, aby pomohli vytvořit tento produkt tak, aby oslovil naše zákazníky.“ Cook se také zmiňuje o pátečním předprodeji a o schůzkách s potenciálními zákazníky, kteří si budou chtít hodinky vyzkoušet v jednom z více než 400 Apple Storů po celém světě.

Pravděpodobně největší radost však měli samotní zaměstnanci v momentě, kdy se dočetli, že jim bude poskytnuta 50% sleva na jablečné hodinky. Slevu však budou moci zaměstanci uplatnit jen na Apple Watch Sport a Apple Watch. Na Apple Watch Edition se tato sleva nevztahuje, což je však vcelku logické. Jen pro srovnání, na iPad nebyla původně zaměstnancům poskytnuta žádná sleva, ale původní iPhone byl poskytnu celkem vélké části zaměstanců zcela zdarma. Speciální sleva je však omezena na 90 dní od pátku 10. dubna, kdy začně i jejich předprodej. Tim Cook slevu komentoval tak, že chce, aby se zaměstanci připojili k zákazníkům a měli zkušenosti s tímto produktem.

Cook se ve zprávě ještě zmínil o tom, že pro Apple Watch již bylo předloženo více než 1000 aplikací během čtyř dnů minulého týdne, kdy Apple oznámil, že mohou vývojáři začít předkládat své aplikace pro jablečné hodinky. Od té doby mnoho vývojářů podalo své aplikace s žádostí o zařazení do App Storu a jednotlivá rychlost podání neustále stoupá, což nám naznačuje, že každý se chce dostat do nového App Storu, aby zde zaujal výsadní pozici.

 

tim-cook-apple-watch

*zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.