Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Write for iPhone
Write patří mezi oblíbené, užitečné a výkonné aplikace pro editaci textu. Nabízí podporu pro Dropbox, podporu složek, vkládání obrázků z účtu na Dropboxu. V aplikaci můžete klikat na odkazy i telefonní čísla, snadno ji lze ovládat i gesty.

[appbox appstore id587363157 oldprice=1,99$]

Tahrir App
Tahrir je skvělý nástroj pro všechny, kteří přes své obrázky a fotografie chtějí psát text. Na výběr máte z obrovského množství fontů, pozadí a barev, můžete ale vytvářet i své vlastní.

[appbox appstore id1008067212 oldprice=2,99$]

Alarm Clock – One Touch Pro
Aplikace Alarm Clock – One Touch Pro promění váš iPhone v úžasný budík. Je jednoduchá na použití, s elegantním uživatelským rozhraním. Můžete se vzbudit vybraným tónem alarmu, nebo vlastnoručně navolenou hudbou.

[appbox appstore id509199647 oldprice=2,99$]

Zoom Social
Zoom Social je jako vaše vlastní osobní CNN: pomáhá vám lokalizovat a sdílet fotografie a textový v reálném čase na základě lokality pomocí vašeho iOS zařízení. Objevování a prohlížení fotografií založených na poloze, tweetech a dalším obsahu sociálních médií pomocí smartphonu nebylo nikdy jednodušší.

[appbox appstore id937077223 oldprice=49,99$]

Active Voice
Active Voice je aplikace, s jejíž pomocí můžete za použití hlasu posílat zprávy a e-maily. Aplikace dokáže přeložit váš text do 32 jazyků, pomocí hlasu můžete svůj napsaný text i korigovat.

[appbox appstore id514916029 oldprice=9,99$]

Thunderspace 5K
Thunderspace 5K vám dopomůže k absolutní a dokonalé relaxaci, a to jak přes den, tak i v noci. Pracuje na principu 3D zvukových vjemů, pomocí kterých vám naservíruje ty správné zvuky pro to nejlepší uvolnění.

[appbox appstore id636485814 oldprice=2,99$]

WorkoutTracker
V aplikaci WorkoutTracker si můžete přidávat personalizovaná cvičení a rozdělovat je podle svalových skupin. Naprogramujte si cílovou váhu, opakování jednotlivých setů a další. Své každodenní pokroky můžete sdílet s přáteli a rodinou prostřednictvím sociálních sítí.

[appbox appstore id983834827 oldprice=0,99$]

iOS Apps 23

 

 

Dnes nejčtenější

.