Zavřít reklamu

Populární služba Uber chystá částečnou obměnu svého fungování. Do této chvíle bylo možné hodnotit (a prohlížet si hodnocení) jen řidičů samotných. To by se však mělo v nejbližší době změnit, jelikož se připravuje systém, díky kterému budou moci hodnotit i řidiči své, právě odvezené zákazníky. Společnost si od tohoto kroku slibuje zkvalitnění služby a zlepšení chování zákazníků, kteří se leckdy chovají ve vozech velmi neurvale.

Podle oficiálních informací začne Uber pomalu zpřístupňovat službu pro hodnocení zákazníků. Řidiči tak budou moci ohodnotit to, jak se zákazníci v průběhu cesty chovali. Toto hodnocení bude uložené v profilech zákazníků a řidiči se tak budou moci dopředu podívat na to, pro koho vlastně jedou a co od něj mohou očekávat.

Toto bude zásadní změna jelikož do této chvíle bylo hodnocení zákazníků viditelné jenom pro samotné zaměstnance Uberu. Pokud jej chtěli řidič zjistit, museli o něj samostatně zažádat. To je v praxi velmi nepraktické a v podstatě k ničemu. Hlavním cílem této změny je motivace k tomu, aby se zákazníci chovali korektně, jelikož pokud tak jednat nebudou, bude to o nich viditelné v jejich osobním profilu. V hodnocení budou například poznámky o tom, jaký za sebou nechali zákazníci nepořádek, zda-li mlátí s dveřmi, nebo jestli se ve voze chovají slušně a bezpečně.

Uber

Zdroj: iPhonehacks

Dnes nejčtenější

.