Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

gTasks Pro
Mezi hlavní funkce této užitečné aplikace patří synchronizace úkolů z Google Task. Položky se mohou synchronizovat mezi Macem, iPhonem či iPadem a aplikace dokáže na jednom místě zobrazit úkoly i položky z kalendáře.

[appbox appstore id672241079 oldprice=5,99$]

AirDisk Pro
Aplikace AirDisk Pro pro iOS vám umožní ukládat, prohlížet a spravovat soubory na vašem iPhonu, iPadu či iPodu touch. K AirDisk Pro se můžete připojit z jakéhokoliv Macu či počítače přes Wi-Fi síť a pomocí drag&drop soubory přesouvat.

[appbox appstore id505904421 oldprice=1,99$]

Audrey
Audrey je revolučním mobilním fotoaparátem pro iOS, který vám pomůže pořídit ty nejlepší selfies. Mezi její další funkce patří možnost úprav za pomoci hlasových příkazů a identifikace objektů.

[appbox appstore id1018870946 oldprice=0,99$]

System Activity Monitor
System Activity Monitor vám umožní ponořit se hlouběji do vašeho iPhonu či iPadu a zjistit, co se v něm odehrává. Monitoruje aktivitu vašeho iOS zařízení a nabízí její přehled, čítající využití paměti, životnost baterie a další důležité položky.

[appbox appstore id386118145 oldprice=0,99$]

Applock
Chcete své aplikace chránit gestem? Aplikace Applock vám to umožní. Použít ji můžete u mobilních aplikací Facebook, Facebook Messenger, Instagram, Twitter, Google+ a řady dalších.

[appbox appstore id1217732766 oldprice=4,99$]

Video Vault
S aplikací Video Vault můžete schovat své fotografie, videa a další soubory za zdánlivě nevinnou kalkulačku. Obsah se zobrazí pouze ve chvíli, kdy do kalkulačky zadáte předem určený kód.

[appbox appstore id1163599072 oldprice=0,99$]

Fastclip
Zkombinujte své fotografie, obrázky a videa s vlastní hudbou a vytvořte unikátní slideshow. Tvorba je velice snadná a své projekty můžete jednoduše sdílet a upravovat.

[appbox appstore id1114390724 oldprice=1,99$]

CloudHub
Cloud Hub je jednoduchá aplikace pro čtení a správu dokumentů na platformě iOS. Umožňuje vám nahrávat i stahovat soubory z řady cloudových služeb a dále je spravovat.

[appbox appstore id972238010 oldprice=0,99$]

Dnes nejčtenější

.