Zavřít reklamu

V posledních dnech se roztrhl pytel s informacemivizualizacemi toho, jak by mohl vypadat nový iPhone 8 (nebo iPhone Edition, jak se začíná také v poslední době objevovat čím dál více). Se svou troškou do mlýna přispěl dnes ráno také populární japonský server MacOtakara, který vypustil vizualizace, které jsou založené právě na informacích z posledních několika dní. V redakci dali dohromady vše, co se zatím o novém iPhonu ví (a předpokládají) a vytvořili sadu renderů, které si můžete prohlédnou v galerii níže.

iPhone Edition bude podle webu MacOtakara obsahovat OLED displej (o kterém již víme několik měsíců), dále nabídne rám z nerezové oceli (podobný jako mají ocelové Apple Watch) a sendvičovou konstrukci tvořenou ze dvou kusů skla, které budou na obou stranách telefonu. Tento způsob konstrukce bude teoreticky velmi podobný tomu, jak vypadal iPhone 4 a 4S – alespoň co se samotného provedení týče. Design pak bude logicky odlišný.

Jak se zdá, nový iPhone 8 (iPhone Edition) opravdu dostane vertikální konfiguraci hlavního kamerového systému. Vertikální rozložení čočky je prý z důvodu využití pro augmentovanou/virtuální realitu, kdy je toto provedení vhodnější, než klasické horizontální, především v případě vložení telefonu do VR headsetu. O zahnutém displeji tentokrát nepadlo ani slovo. Poslední informací je to, že staronové iPhony 7S a 7S Plus budou o něco málo tlustší, než současné modely. Není zcela jasné proč (že by větší baterie?), ale může se tak snadno stát, že kryty a obaly ze současných modelů nebudou s těmi novými kompatibilní.

iPhone 8 FB Macotakara

Dnes nejčtenější

.