Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

nvNotes
nvNotes je rychlá a snadná cesta k vytváření a organizování vašich poznámek. Jediným klepnutím získáte nový, nepopsaný „list papíru“, připravený pro vaše texty. Aplikace nvNotes se rychle stala aplikací první volby dokonce i pro spisovatele. Poznámky můžete tvořit takřka kdekoliv, uživatelské rozhraní vám umožní pracovat na nich zcela nerušeně, rychle a jednoduše.

[appbox appstore id700659300 oldprice=2,99$]

IQ Tests
Virtuální IQ testy jsou skvělým a zábavným způsobem, jak si zkrátit dlouhou chvíli a potrénovat mozek. Aplikace, kterou vám dnes představujeme, je k dispozici pro iPad i iPhone a nabízí dva druhy IQ testů.

[appbox appstore id1161533290 oldprice=2,99$]

BrainWave Tuner
BrainWave Tuner je aplikace, která vám pomůže zakusit působení různých vln na váš mozek přes sluchátka vašeho iPhonu. Tvůrci této aplikace slibují, že vám za pomoci speciálních zvuků dokáží navodit patřičnou náladu a podle potřeby vám pomoci dosáhnout uvolnění nebo naopak povzbuzení.

[appbox appstore id328266349 oldprice=3,99$]

VeryPDF
VeryPDF PDF to Word Converter pro iOS dokáže převést vaše PDF soubory do editovatelného formátu Word, a to na iPadu či iPhonu. PDF můžete převádět na rtf soubory při zachování původního obsahu, rozvržení i formátování, aplikace podporuje otevírání souborů v populárních aplikacích, jako je Microsoft Office Mobile, Polaris Office, Smart Office nebo QuickOffice.

[appbox appstore id959436075 oldprice=5,99$]

The Howler
Vilnius v roce 1905. Město, které brázdí vzducholodě, vzdušné balóny a parní přepravní prostředky. Alchymisté a mechanici staví neuvěřitelné stroje a automaty. Silní sousedé cítí v tomto městě výzvu. Hru můžete hrát buďto klasicky, dotykem, nebo vše ovládat hlasem – zvuk povznese balón do výše, v tichu balón poklesne.

[appbox appstore id621401129 oldprice=0,99$]

Dark Arcana: The Carnival HD
Hra Dark Arcana: The Carnival HD byla na omezenou dobu uvolněna pro uživatele zcela zdarma. Do města přichází karneval a s ním také jedno zneklidňující tajemství. Mladá matka zmizela beze stopy a nyní je na vás, abyste ji našli, než bude zcela pozdě.

[appbox appstore id561405659 oldprice=6,99$]

Alice Trapped in Wonderland
Objevte a vyřešte úžasná tajemství Říše divů. Objevujte neuvěřitelný a šokující svět při řešení hádanek a odhalte vzrušující tajemství v této klikací adventuře, která láká svou přitažlivou grafikou, poutavým interaktivním příběhem, pestrostí a nabídkou nekonečných hodin návykového hraní.

[appbox appstore id673612506 oldprice=0,99$]

iPhone apps 17 FB

Dnes nejčtenější

.