Zavřít reklamu

Společnost Winx připravila speciálně pro naše čtenáře Velikonoční dárek v podobě aplikace DVD Ripper Pro a to jak pro Mac, tak i pro uživatele Windows. Čtenáři si mohou stáhnout aplikaci zcela bez jakéhokoli omezení funkčnosti a to jak pro Windows, tak i Pro Mac. Pokud tedy chcete převádět oblíbené formáty a například převést vaše DVD na disk počítače, máte nyní jedinečnou možnost.

WinX DVD Ripper for Mac je užitečný a výkonný nástroj k převodu DVD na dnes nejpoužívanější formáty pro PC, Mac, případně iPhone, iPad a další zařízení. V nedávné době jeho tvůrce Digiarty Software vydal velkou aktualizaci, díky níž nyní program umí zálohovat všechny DVD formáty v podstatně kratším čase, konkrétně okolo 5 minut. Jeho hlavní výhodou oproti konkurenci je totiž nově hardwarová akcelerace Quick Sync Video od Intelu, díky které se jedná o vůbec nejrychlejší DVD konvertor na trhu.

S pomocí nejlepšího DVD konvertoru pro Mac můžete převádět veškeré DVD soubory a složky do videosouborů formátů MP4, H.264, MOV, M4V, FLV, MPEG4, AVI, QT, MP3 a dalších. Vždy se jedná o kvalitní kopii 1:1, kterou si můžete přehrát na svém iPadu, iPhonu, iPodu či Apple TV, ale i na zařízeních s OS Android či Windows.

s4

Dnes nejčtenější

.