Zavřít reklamu

Podle serveru DigiTimes by měla být další generace Apple Watch představena v druhé polovině letošního roku. Zpráva se shoduje s deníkem Economic Daily News, který také tvrdil, že třetí série s větší baterií a lepším výkonem bude představena ve třetím čtvrtletí.

Apple Watch Series 2 byly představeny v září společně s iPhonem 7, takže se předpokládá, že i třetí řada by mohla světlo světa spatřit opět v září. Úplně první Apple Watch, které cupertinská společnost nakonec označila jako Series 0, byly uvedeny na trh v dubnu 2015.

Podle analytika Christophera Rollanda by mohla mít nová generace hodinek vedle rychlejšího procesoru a baterie s delší životností i mobilní konektivitu LTE. Dokonce i známý analytik Ming-Chi Kuo řekl, že mobilní konektivita LTE by mohla být přidána už v letošních modelech Apple Watch. Bude to mít tu výhodu, že majitelé hodinek už nebudou potřebovat v blízkosti iPhone, aby mohli telefonovat či streamovat obsah z Apple Music.

Apple Watch budou mít dále dotykový displej se skleněnou fólií, který by měl nahradit současné dotykové panely skládající se ze dvou kusů skla. Nicméně není jasné, zda bude mít tato změna nějaké výhody pro spotřebitele. Nový patent také ukazuje, že Apple Watch Series 3 by mohly mít lepší možnosti nabíjení. Vzhled by však měl zůstat stejný jako doposud.

Apple-Watch-3 concept FB

Zdroj: MacRumors

Dnes nejčtenější

.