Zavřít reklamu

Apple představí na konferenci WWDC, která se bude konat 5. června 2017, očekávaný iOS 11 s vylepšenou hlasovou asistentkou Siri či skupinovými hovory přes FaceTime. V souvislosti s připravovaným mobilním systémem se objevují různé fámy o tom, jaké funkce by ještě mohl přinést. Objevily se tweety, podle nichž Apple plánuje funkci, která upozorní uživatele v případě, že příjemce udělá screenshot zpráv v aplikaci iMessage.

Koncept iOS 11:

Obdobnou funkcí disponuje i Instagram. Ten upozorní uživatele v případě, že jiný uživatel udělá screenshot fotky v Instagram Stories. Podle jednoho uživatele Twitteru bude tato funkce fungovat i v iMessage. Business Insider poznamenal, že lidé začali kvůli této informaci vyšilovat (například zdezde).

Za šílenstvím stojí vlogger Jay Way, který tweety zveřejnil už v prosinci. Nicméně nemá žádné důkazy o tom, že by na něčem podobném cupertinská společnost pracovala, a tak se nedají jeho tweety považovat za legitimní informace. Dokonce někteří uživatelé na Twitteru uvedli, že pokud iOS 11 bude mít skutečně tuto funkci, potom raději přejdou z Applu na Samsung.

iOS 11 FB

Zdroj: 9TO5Mac

Dnes nejčtenější

.