Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Continual
Continual vám umožní sdílet videa jakékoliv délky na Instagram Stories. Nyní už nemusíte stlačit vaše příběhy do 10 sekund. Mluvte a nahrávejte, jak dlouho budete chtít. V Instagram Stories můžete sdílet videa, které mají max. 10 sekund, Continual vám pomůže rozdělit dlouhá videa na 10 vteřinové klipy, takže je můžete uploadovat sekvenčně.

[appbox appstore id1162149611 oldprice=“7,99€“]

PassMaster
PassMaster si bezpečně zapamatuje vaše uživatelské jména a hesla pro každou webovou stránku, kreditní karty, bankovní účty a vy si už nebudete muset pamatovat vůbec nic. Aplikace je zabezpečená za pomocí hlavního hesla a využívá zašifrování AES 256.

[appbox appstore id947408556 oldprice=“4,99€“]

MyBrushes
MyBrushes je unikátní kreslící aplikací, která vám pomůže vytvořit ty nejlepší kresby. Díky této aplikaci se můžete naprosto soustředit na kreslení a můžete lehce zapomenout na všechny běžné starosti. MyBrushes vám nabízí možnost vytvářet neomezený počet vrstev, šanci bleskurychle nahrávat a poté přehrávat vaše kreslení a mnoho dalšího. Aplikace podporuje velké množství různých formátů.

[appbox appstore id681045199 oldprice=“2,99€“]

Draw Pad
Draw Pad Pro je oblíbená aplikace s téměř třemi miliony uživatelů. Jedná se o poměrně jednoduchou, ale efektivní aplikaci na poznamenávání vašich myšlenek, nápadů, tvorby a mnoho dalšího. Můžete psát, kreslit a tvořit téměř cokoliv díky svému iPhonu či iPadu.

[appbox appstore id483071025 oldprice=“2,99€“]

Vantage Calendar
Vantage Calendar je prostou a snadnou kalendářní aplikací, která je vhodná pro všechny, kterým nevyhovuje defaultní kalendář. Vývojáři dbali na to, aby aplikace byla vizuálně zajímavá a přizpůsobitelná pro ten nejlepší možný pohled na váš život. Vítejte v nové perspektivě. Vyberte si pro své události různé barvy, nálepky a fonty. Můžete synchronizovat s Google Kalendářem, iCloud, Outlook, událostmi na Facebooku a se všemi ostatními kalendáři, které podporují iPhone nebo iPad. Vantage Calendar je Free app of the week a je tedy na týden zcela zdarma.

[appbox appstore id777313686 oldprice=“3,99€“]

Ruler Box
Užitečná aplikace, která vám zobrazí na displeji pravítko, podle kterého můžete něco rychle změřit. Samozřejmě Ruler Box nabízí několik typů pravítek a jiných nástrojů pro měření. Nechybí ani podpora pro iPhone 6s a 6s Plus.

[appbox appstore id550123808 oldprice=“0,99€“]

Vizzywig
Vizzywig je praktickou aplikací, která vám umožní nahrávat, editovat a nahlížet na vaše výtvory. Díky této aplikaci můžete editovat během nahrávání. Vkládat do videí můžete hudbu, intro, titulky a fotky. YouTube tutoriály a průvodce aplikací naleznete zde.

Recenze uživatele
,,Vetsinu videi zvladnu sestrihat primo v mobilu a posledni verze uz jsou celkem stabilni, prvni verze dost padaly. Aktualne jsem spokojenej a nenasel jsem lepsi sw na editaci na iphone“

[appbox appstore id434139679 oldprice=“19,99€“]

Anim8
Anim8 vám umožní vytvářet zábavným a intuitivním způsobem 3D animované postavy. S touto aplikací můžete začít animovat během pár minut. Své výtvory sdílejte na Facebook, YouTube a Twitter.

[appbox appstore id1014344975 oldprice=“4,99€“]

BLINK
Vytvořte krásné snímky s Blink. Tato aplikace vám nabízí stylové a výkonné nástroje, které vám pomohou s vytvářením zajímavých snímků. Přináší vám rámečky, filtry, efekty, texty a mnoho dalšího, takže budete mít možnost vytvořit kreativní a zábavné fotografie. Své výtvory sdílejte na Instagramu, Facebooku, Twitteru či na jakékoliv sociální síti, kterou používáte.

[appbox appstore id933002558 oldprice=“4,99€“]

Monsti
Jste připraveni vyzkoušet své schopnosti při prozkoumávání nádherného a vizuálně ohromujícího herního světa? Hraní Monsti je velmi jednoduché, jediné co musíte udělat je poklepat a doletět co nejdál. Na vaší cestě bude mnoho předmětů, které vám budou překážet v cestě a vy musíte udělat vše pro to, abyste se jim vyhnuli. Hra nabízí normální režim a pokud pro vás bude příliš snadný, tak můžete zvolit režim Insane.

[appbox appstore id1111577704 oldprice=“0,99€“]

Linia
Linia je barevná puzzle hra, která kombinuje pohodovou atmosféru s výzvami pro myšlení. V Linia vytváříte barevné sekvence sledováním čáry, která spojuje barevné obrazce. Vypadá to snadno, že? Ne tak úplně. Představte si, že barvy pobíhají okolo vás, otáčejí se, ukrývají se, mění tvar a dělají vše pro to, aby se vyhnuly chycení vaší čárou. Jste připraveni na tuto výzvu?

[appbox appstore id1132539563 oldprice=“1,99€“]

aapp OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dnes nejčtenější

.