Zavřít reklamu

LG na veletrhu MWC představilo svou novou vlajkovou loď, ve formě modelu LG G6. Jedná se o první vlajkovou loď platformy Android v tomto roce a to s sebou nese jak výhody, tak nevýhody. Mezi výhody zcela jistě patří to, že je na trhu první, se značným předstihem od konkurence v podobě Samsung Galaxy S8. Nevýhodou je fakt, že svým brzským vydáním LG nedostalo možnost osadit telefon těmi nejnovějšími komponenty (například Snapdragonem 835). Hardware novinky od LG ale rozhodně není zastaralý. Na videu níže se můžete podívat, jak si LG G6 vede proti vlajkové lodi Applu, iPhonu 7 Plus.

Zajímavé videosrovnání se objevilo na YouTube kanále SuperSaf TV. Autor tam oba modely porovnává přímo proti sobě. Pochvaluje si zejména nový QHD+ displej na modelu od LG, který je lepší než FHD panel v iPhonu 7 Plus.

Nejzajímavější srovnání je ovšem v oblasti kamery. LG G6 obsahuje také duální kameru, stejně jako iPhone 7 Plus. Na rozdíl od iPhonu má LG dva 13MPx senzory, z nichž jeden z nich je širokoúhlý, se záběrem až 125 stupňů. Místo funkce zaměřené na portrétové fotografie se tak zde nachází funkce pro lepší širokoúhlé záběry. Přední kamera je lepší v iPhonu, ačkoliv LG nabízí i v tomto senzoru širokoúhlý režim. Další zajímavé detaily najdete ve videu níže.

iphone 7 plus lg g6

Zdroj: YouTube

Dnes nejčtenější

.