Zavřít reklamu

Konec února je před námi a to znamená, co se za poslední měsíc událo v areálu, kde se buduje Apple Campus 2 – tedy nově Apple Park. Nejnovější video se věnuje především připomenutím těch nejnovějších informací, které jsme se v posledních týdnech dozvěděli. Zejména co se týče oficiálních názvů. Celý objekt se tak bude jmenovat Apple Park a v rámci něj se zde bude nacházet také divadlo Steva Jobse, které bude sloužit jako prostor pro všechny budoucí prezentace nových produktů.

Kromě změn ve jménech na videu také můžeme vidět, jak se všechny práce ubírají ke zdárnému konci. První stěhování má začít již v dubnu, dělníkům už tak příliš mnoho času nezbývá. Kompletně hotové jsou garáže, které byly konečně osazeny všemi plánovanými solárními panely. Výrazně se také pokročilo v budování fitness centra a svou finální podobu začínají získávat také další doprovodné budovy, které jsou rozeseté po areálu.

Pozornost si zasloužila například budova pro správu objektu a údržbu. Pokračuje se také v budování sadů a doprovodných cestiček, kterých má být v areálu dohromady přes 3 kilometry. Finišují také práce na hlavní budově. Až si za měsíc pustíme nejnovější video, na něm už by mělo být v podstatě hotovo. Dokončení prací na Apple Parku se blíží a my pro vás budeme finální vývoj bedlivě sledovat.

Apple Park 2

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.