Zavřít reklamu

Apple Park je už takřka dokončen, a tak je pouze otázka času, kdy se do vesmírné lodi, jak mnozí hlavní budovu kampusu nazývají, přestěhují všichni zaměstnanci. Apple Park je rozdělen do dvanácti sektorů, přičemž Apple získal od města Cupertino povolení, aby se momentálně přestěhovali zaměstnanci do prvních pěti sektorů.

Apple získá povolení, aby se mohli přesunout zaměstnanci zbývajících sedmi sektorů, někdy v následujících týdnech, nejpozději však v březnu. Apple si musel požádat o dané povolení kvůli tomu, že stavba ještě není zcela dokončená, a to především z bezpečnostních důvodů. Úředníci města se totiž musí ujistit, že zaměstnanci nebudou nijak ohroženi na zdraví.

„Například, pokud je budova (nebo část budovy) dokončena, ale stále probíhají stavební práce, mohu poskytnout dočasné obsazení, pokud existuje značená cesta, která umožní obyvatelům budovy bezpečný průchod na veřejnou komunikaci. Nevydával jsem konečné osvědčení o obsazenosti, dokud nebude stavba dokončena úplně,“ uvádí úředník Albert Salvador.

V polovině ledna jsme vás informovali o tom, že stavební stroje začínají pomalu opouštět Apple Park, a tak je jeho otevření prakticky na spadnutí. Záběr z dronu můžete zhlédnout v tomto našem článku.

apple-park

Zdroj: VentureBeat

Dnes nejčtenější

.