Zavřít reklamu

Zdá se, že po nedávném otevření návštěvnického centra v Apple Parku se brzy dočkáme i oficiálního dokončení hlavní budovy. Nejnovější záběry z dronu, které se dnes objevily na YouTube, totiž ukazují, že je prakticky celý komplex hotový a úpravy, které jsou potřeba dokončit, jsou opravdu malé.

Jak můžete vidět na videu výše, výsadba valné většiny vegetace je již dokončena, takže nezbývá než počkat na vyrašení trávy. I cesty, které celá areál proplétají, jsou z velká části dokončeny. Na některých místech jsou však stále vidět velké hromady hlíny, které dělníci využijí na úpravy terénu. Mírné změny se tak dají ještě očekávat. Kruhový rybník, který je skryt ve vnitřním kruhu budovy, je již též hotový. To samé se pak dá říci o výsadbě, která celý vnitřek zaplnila.

Takto to vypadá v návštěvnickém centrum:

Ve druhé části videa si pak můžete detailně prohlédnout nové návštěvnické centrum, které nabízí jeho návštěvníkům výhled ze střešní terasy přímo na celý jablečný kolos. Objektivu kamery se nevyhnulo ani Divadlo Steva Jobse, které vypadá i tentokrát opravdu impozantně. Jelikož však kolem sebe má poměrně hodně prostoru, dá se v jeho blízkosti očekávat výsadba několika stromů či keřů. Ostatně, rostlin, které má Apple na výsadbu připravené, je alespoň podle následujících záběru pořád poměrně hodně.

Nechme se tedy překvapit, kdy se Applu podaří své veledílo zcela dokončit. Už nyní však vypadá vskutku majestátně. Snad se v něm tedy bude jablečné společnosti i nadále dařit a vymyslí v něm další produkty, které pozvolna změní svět.

apple park

Dnes nejčtenější

.