Zavřít reklamu

Jako jeden z hlavních důvodů pro pořízení chytrých hodinek Apple Watch může pro někoho být možnost zaznamenávat svou aktivitu při cvičení. Téměř všichni lidé pak například při běhání poslouchají hudbu ze sluchátek. Pokud tak chodíte běhat a vlastníte nejnovější Apple Watch Series 2, které mají na rozdíl od první generace a Series 1 zabudovaný vlastní GPS čip, můžete nechat svůj iPhone ležet doma a jít běhat jen s hodinkami.

Pokud jste si v minulosti chtěli zaznamenávat na svých Apple Watch první generace i trasu běhu, měli jste bez iPhonu smůlu, jelikož hodinky ve své první generaci GPS nenabízely. To se s příchodem nové generace, kterou Apple představil na konferenci v září, změnilo a už nemusíte svůj telefon nosit s sebou. Apple Watch totiž nabízejí vnitřní úložiště, do kterého je možné si nahrát hudbu k offline poslechu. Spolu s Bluetooth sluchátky si tak můžete užít běhání při hudbě bez zbytečného tahání iPhonu.

Jak k Apple Watch připojit svá bezdrátová bluetooth sluchátka

  1. Vezměte svá bluetooth sluchátka do blízkosti hodinek a aktivujte na nich režim párování.
  2. Na hodinkách stiskněte digitální korunku.
  3. Otevřete Nastavení.
  4. Vyberte Bluetooth.
  5. V seznamu zařízení byste měli vidět svá sluchátka či reproduktor. Jednoduchým kliknutím na něj se s ním hodinky spárují a připojí se.
  6. Pod názvem sluchátek by se měla zobrazit hláška „Připojeno“, podle které poznáte, že byl proces úspěšný.

Nyní už stačí jen zapnout hudbu a vyběhnout. V budoucnu už pak nebudete muset chodit opět do Nastavení. Pokud byla sluchátka s vašimi chytrými hodinkami už v minulosti spojena, stačí je jen zapnout a na hodinkách spustit hudbu. Těsně před začátkem hraní hudby na vás vyskočí okno, které vás požádá o výběr zařízení, na kterém chcete hudbu přehrávat. Právě zde by se měla nacházet i vaše bezdrátová sluchátka.

apple-watch-wireless-headphones-earphones

Zdroj: idownloadblog

Dnes nejčtenější

.