Zavřít reklamu

Na krásně zpracovaná 4K videa z areálu stavby nové centrály společnosti Apple  – Apple Campus 2, jsme zvyklí vždy na začátku nového měsíce. Jejich autor, Matthew Robers, je na svém YouTube kanále zveřejňuje pravidelně již několik měsíců. Vždy zhruba na přelomech měsíců. Nyní udělal výjimku a na svůj dron natočil, jak se do areálu opět vrací život s tím, jak se po svátcích opět rozjíždějí pracovní operace. Apple Campus 2 měl být podle původních plánu hotový na konci loňského roku (podle opravdu původních plánů ještě o rok dříve), to se ovšem nepovedlo, ačkoliv slavnostní otevření je již opravdu blízko. 

Na videu můžete vidět, že celý areál již nepůsobí jako obrovské staveniště. Gigantické jeřáby jsou pryč, hlavní budova je vesměs hotová a ty doprovodné taky nejsou daleko od dokončení. Stále se intenzivně pracuje na podzemním auditoriu, kde by se měly představovat všechny nadcházející produkty společnosti. Dále se také intenzivně pracuje a dodělává interiér hlavní budovy.

Terénní operace jsou také v plném proudu a právě ty zaberou nejvíce času. Komplex by měl být připravený k nastěhování prvních zaměstnanců během následujících dvou měsíců, avšak úpravy terénu, vysazování stromů a obecně podoba okolí, potrvá až do druhé poloviny letošního roku. Na podzimní uvedení nových iPhonů by však mělo být vše hotové.

apple-campus-2-detailed-aerial-photo-fb

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.