Zavřít reklamu

Během včerejšího dne Ubisoft uzavřel partnerství s Humble Bundle a začal hráčům poskytovat možnost zakoupit si až devět titulů z jeho edice Assassin’s Creed s opravdu neopakovatelnou hromadnou slevou. Pokud byste totiž chtěli všech nabízených 9 titulů koupit normálně, vyšel by vás nákup na $177 (téměř 5000 Kč). Stihnete-li to však na Humble Bundle do 17. ledna tohoto roku, bude vás stát jen $15 (cca 400 Kč)! A to už je sleva, při které by o zakoupení mohli přemýšlet i ti, kteří této herní sérii zrovna nefandí. Přeci jen, je to desítky, možná stovky hodin zábavy v 9 dílech Assassin’s Creed za zlomek původní ceny.

Za $1 získáte přístup do balíčku s: Assassin’s Creed Chronicles: India, Assassin’s Creed Chronicles: China, Assassin’s Creed Chronicles: Russia a k originálnímu Assassin’s Creed z roku 2007.

Za přibližně $7 (cena se stále mění podle průměrných příspěvku) získáte další tři díly: Assassin’s Creed Liberation HD, Assassin’s Creed II: Deluxe Edition a Assassin’s Creed III (i s první epizodou Tyranny of King Washington DLC).

A nakonec, za $15 získáte všech 7 her uvedených výše a navíc: Assassin’s Creed Unity a Assassin’s Creed Brotherhood.

Peníze jdou i na charitu (pokud chcete)

Nutno zmínit, že peníze nejdou pouze Ubisoftu a Humblu, ale taky charitě, kvůli které je vlastně celá tato akce údajně založena. I proto se stále mění cena „středního“ balíčku, lidé totiž přispívají vlastní částky. Při placení však můžete vybrat, komu chcete jakou část peněz poslat a rozdělit ji tak mezi všechny tři strany. Ať už rovnoměrně, nebo jen pro jednoho, to už je na vás. Tak tuto šanci neztraťte, tady je odkaz.

Assassin's Creed

*Zdroj: bgr

Dnes nejčtenější

.