Zavřít reklamu

Oblíbený a dlouho očekávaný dock pro nový MacBook Pro s názvem HyperDrive, jsme tu již měli před několika týdny. Tehdy jsme vás informovali o tomto zajímavém projektu, který se objevil na Kickstarteru a na zahraničních webech vzbuzoval tento produkt značné nadšení. Nabízí v podstatě vše, co novému MacBooku Pro chybí, co se konektivity týče. Kampaň je sice zhruba v polovině, ale předobjednávky za zvýhodněné Kickstarterovské ceny se pomalu ale jistě chýlí ke konci. V době psaní článků zbývá ještě nějakých 400 kusů za zvýhodněnou cenu. 

O co vlastně jde? Detailní informace si můžete přečíst na stránkách Kickstarter kampaně, které najdete zde. Ve zkratce jde o dock, který si připojíte do dvou USB-C konektorů na vašem novém MacBooku Pro. Zůstanou vám tak pouze dva další (nebo žádný, pokud máte verzi bez Touch Baru), ale konektivita HyperDrive vám je vynahradí. Nejen že nabízí dva USB-C (Thunderbolt 3) porty, které vám svým připojením sebere. Obsahuje dále také HDMI, čtečku SD a microSD karet a dvojci USB typ A (3.1) portů.

V současné době mají zájemci možnost HyperDrive pořídit za Kickstarterovských 69 dolarů. Běžná prodejní cena pak bude o 30 dolarů vyšší. Pokud tedy máte nový MacBook Pro a konektivita vás trápí, HyperDrive může být ideálním řešením, které je na rozdíl od různých „donglů“ poměrně elegantní. Cenově zvýhodněná nabídka je ovšem omezená, takže se rozhodujte rychle :)

hyperdrive-fb

Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.