Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Starlight
Začněte prozkoumávat oblohu s pomocí aplikace Starlight. Stačí namířit svůj iPhone, iPad či iPod Touch  k noční obloze a uvidíte, které hvězdy, planety a konstelace jsou nad vámi. Se Starlight budete mít všechny potřebné informace na dosah vašich prstů. Pojďte se něco přiučit o hvězdách a planetách s aplikací Starlight.

[appbox appstore id762002305 oldprice=“1,99€“]

Draw Pad
Draw Pad Pro je oblíbená aplikace s téměř třemi miliony uživatelů. Jedná se o poměrně jednoduchou, ale efektivní aplikaci na poznamenávání vašich myšlenek, nápadů, tvorby a mnoho dalšího. Můžete psát, kreslit a tvořit téměř cokoliv díky svému iPhonu či iPadu.

[appbox appstore id483071025 oldprice=“2,99€“]

iScan Pro
i
Scan Pro promění váš iPhone a iPad na kvalitní a přenosný skener dokumentů. Aplikace vám umožní skenovat knihy, šeky, poznámky, rozvrhy, inzeráty a všechny typy dokumentů a uloží vše do formátu PDF. Aplikace umí automaticky detekovat okraje dokumentů, přiblížení a obsahuje všechny nezbytné funkce, které potřebujete pro skenování.

[appbox appstore id1030970372 oldprice=“0,99€“]

PureBlock
PureBlock vám umožní blokovat webový obsah, který vás ruší při prohlížení webových stránek. Automaticky odstraní jakoukoliv reklamu z webové stránky, takže budete moct prohlížet rychleji a nebude vás nic rušit.

[appbox appstore id1044097236 oldprice=“0,99€“]

Pic Instant Collage
Pic Instant Collage Live 360 Pro je výkonný foto editor, který vám umožní vytvářet překrásné koláže za pomocí vašich snímků, vtipných nálepek a různých druhů písma. Aplikace nabízí více než 265 klasických rozvržení fotek (až 10 snímků), více než 225 fontů (možnost rotace písma, změna barvy apod.), více než 275 filtrů a 570 samolepek.

[appbox appstore id1130707891 oldprice=“2,99€“]

Nestor To-Do
Organizujte svůj život s touto skvělou aplikací. Vytvářejte jednotlivé úkoly a přesouvejte je mezi třemi složkami – úkoly, které musíte udělat, úkoly, na kterých pracujete a hotové úkoly. Editujte každý úkol a doplňte nadpis, popis, kategorii a obrázek. Nestor vám pomůže spravovat vaše domácí úkoly, projekty, domácí práce, cestování a cokoliv co vás napadne.

[appbox appstore id953432753 oldprice=“0,99€“]

LAN Scan
S aplikací LAN Scan jednoduše a rychle zjistíte, kdo všechno je připojen na vaší domácí WiFi síť nebo na oblíbenou veřejnou WiFi síť. Aplikace obsahuje všechny informace, které potřebujete. LAN Scan podporuje český i slovenský jazyk.

[appbox appstore id597541266 oldprice=“3,99€“]

8bitWar
8bitWar prověří vaše strategické a taktické myšlení. Najměte jednotky, umístěte je do strategických formací a porazte nepřátelskou armádu. 8bitWar nabízí 180 levelů a unikátní typy jednotek a příšer. Hra 8bitWar vám přináší možnost hrát proti vašemu příteli na stejném zařízení nebo online.

Recenze uživatele:
,,Jedním prstem ovladatelná geniální strategická bitva typu boje jako v Heroes of might and magic. Navíc multiplayer. Miluju”

[appbox appstore id827101160 oldprice=“1,99€“]

Kingdom Tales 2
Pomozte mladému Finnovi znovu se setkat s milovanou princeznou Dahlou v této vzrušující dobrodružné hře. Dahla je jedinou dcerou krále a nikde v zemi nebyl k nalezení uspokojivý partner pro tuto princeznu. Mnoho lordů z různých království prosili krále o její ruku, ale nikdo pro ní nebyl dost dobrý, jelikož její srdce patřilo mladému kováři Finnovi. V momentě, kdy se jejich láska provalila, tak se král rozzuřil a prohlásil, že jediný muž, který prokáže, že nejvíce pomohl expanzi království, si bude moci vzít Dahlu. Přidejte se k Finnovi a zkuste co nejvíce přispět k expanzi království – prohledávejte, vyměňujte, stavte, sbírejte, produkujte a třeba se vám poštěstí. První verze pro iOS zařízení a druhá verze pouze pro iPad.

[appbox appstore id960638766 oldprice=“4,99€“]

[appbox appstore id960643740 oldprice=“6,99€“]

Splot
Splot je malý mimozemšťanem a bohužel byl nucen nouzově přistát na opravdu zvláštní planetě. Splot se rozhodl vydat za dobrodružstvím, aby zachránil populaci ohrožených Baby Birdlings, které zabíjejí Hungry Blobs. Váš úkol je naprosto jednoduchý – musíte zachránit Birdlings předtím než budou snědeni. Prozkoumejte 7 unikátních světů a zkuste zdolat 56 náročných levelů. Hra nabízí tři úrovně obtížnosti, abyste doopravdy otestovali vaše schopnosti.

[appbox appstore id448754945 oldprice=“0,99€“]

apps iphone_6s-1920x1080

Dnes nejčtenější

.