Zavřít reklamu

Americký server Ebay je velmi často zdrojem velice zajímavých akcí. Není to tak dávno, co jsme vám ukázali starší MacBook Air v refurbished stavu, který byl ovšem za velice výhodnou cenu. Podobné akce se jednou za čas na Ebayi objeví. Dnes tu máme další takovou, tentokrát se ovšem nejedná o MacBook, ale o dva roky starý iPhone 6. Konkrétněji jeho 64GB variantu. Opět se jedná o tzv. refurbished model a prodejce za něj chce slušných 295 dolarů (necelých 7500 Kč). 

Zájemci mají k dispozici dvě barevné varianty a to Silver a Space Grey. Velikost paměti je 64GB. Cena je u obou variant stejná, tudíž 294,99USD, což je v přepočtu nějakých 7 500 Korun. Poštovné do České republiky stojí dalších 25 dolarů (zhruba 650 korun). Je ovšem nutné podotknout, že se bude platit také daň (20%) a clo (cca 5% celkové ceny). Po spočítání pak celý iPhone 6 vyjde na necelých 10 500 korun.

Dva roky starý iPhone 6 za deset tisíc může být pro mnoho lidí lákavou nabídkou. Nutno také dodat, že se jedná o odemčený telefon. Stejně tak je ovšem nutné upozornit na to, že telefon obsahuje viditelné škrábance. Alespoň je to tedy napsáno v popisu produktu. Fotografie jednotlivých iPhonů prodejce nezveřejnil. Pokud hledáte použitý iPhone a nepotřebujete 100% stav, můžete tak zvážit i tuto nabídku. Tato nabídka stále vychází levněji, než podobné modely v českých bazarech, které odkupují použité iPhony a poté je prodávají dál.

iPhone 6 packaging FB

Zdroj: Ebay

Dnes nejčtenější

.