Zavřít reklamu

Apple umožňuje do aplikace Photos nainstalovat mraky rozšíření, které editaci fotografií posunou na úplně jinou úroveň. Jedno takové rozšíření je i Photolemur, který sice ještě nevyšel, ale už nyní je možné si jej předobjednat a ušetřit tak 63% procent oproti ceně, za kterou se bude prodávat, jakmile spatří světlo světa.

Photolemur je rozšíření pro Apple Photos na macOS, které díky speciálním algoritmům promění vaše fotky k nepoznání. Na videu níže  a v galerii výše si můžete prohlédnout jak moc se díky Photolemur dají vylepšit různé fotografie. Dobrou zprávou je, že s upravováním fotek nemusíte mít žádné zkušenosti, rozšíření udělá všechnu práci automaticky za vás a vám jen ukáže výsledek. Stačí tedy jen kliknout na jedno tlačítko, porovnávat fotografii před a po úpravě a uložit.

Pokud si Photolemur předobjednáte už nyní, získáte k němu ještě Lens Flare Studio, což je další rozšíření, které obsahuje více než 100 různých efektů pro fotografie od světel až po různé záře. Photolemur bude od 15. prosince stát 49 dolarů (cca 1250 Kč). Předobjednávka vyjde na 29 dolarů (cca 740 Kč), ale získáte navíc již zmíněné rozšíření Lens Flare Studio v hodnotě 30 dolarů (cca 760 Kč). Kdyby se vám náhodou rozšíření po zakoupení nelíbilo, můžete jej do 30 dnů vrátit a budou vám vráceny peníze.

photolemur-fb

Dnes nejčtenější

.