Zavřít reklamu

Netflix dnes ráno přišel s velmi zajímavým prohlášením. Počínaje dnešním dnem, bude všem uživatelům využívajícím mobilní aplikace, zpřístupněno offline sledování části jejich obsahu. Potvrdila se tak zpráva z léta, že Netflix něco podobného chystá. Původně se spekulovalo o tom, že Netflix „offline sledování“ zpřístupní do konce roku. Jak se ukázalo, nakonec to ještě s měsíčním předstihem stihli. Funkce by měla fungovat ode dnešního dne. Pokud tedy máte Netflix zaplacený a využíváte mobilní aplikaci, můžete to ihned zkusit. 

Obsah připravený k offline sledování tak bude nabízet novou volbu, kterou je stažení pro „přehrání později v režimu offline“. V současné době by tuto možnost měly podporovat ty nejpopulárnější seriály s tím, že se offline nabídka bude postupně rozšiřovat. Aktuálně je to možné například u Orange is the New Black nebo u The Crown.

Pro zpřístupnění této nové funkce si musíte aktualizovat vaši mobilní aplikaci, ať už na platformě iOS, tak na Androidu. Nový update by měl vyjít během dnešního dne. Jestli chcete uvnitř aplikace zjistit, které seriály jsou připraveny ke stažení, stačí si v navigačním menu zaškrtnout možnost „Available for Download“ v levém horním rohu. Další informace, pokud by byly potřeba, jsou k dispozici na oficiálním webu Netflixu v sekci podpory, kterou najdete zde.

netflix-download
Netflix iPhone

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.