Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

ThemeLab
Už vás nebaví defaultní status bar na vašem iPhonu, iPadu či iPodu Touch? Nyní to můžete vyřešit s aplikací ThemeLab. Tato aplikace vám nabízí možnost vytvořit si krásný, barevný a originální status bar přesně podle vašich představ.

[appbox appstore id863871779 oldprice=“0,99€“]

Extreme Reminders
Extreme Reminders je praktická aplikace, která bude neustále upozorňovat na seznam připomínek na vašem iOS zařízení. Aplikace obsahuje efektivní nástroje, které vám mohou ulehčit život. Ke svým připomínkám můžete dopisovat internetové stránky, telefonní čísla, emaily a mnoho dalších důležitých informacích. Extreme Reminders také podporuje Dropbox.

[appbox appstore id475447417 oldprice=“0,99€“]

PhotoTangler
Díky této zajímavé fotoaplikaci můžete vytvářet nejrůznější fotokoláže z vašich snímků. Nejlepší na PhotoTangler je to, že budete moct všechny části koláže přizpůsobit přesně podle vašich představ.

[appbox appstore id422301314 oldprice=“0,99€“]

Zen Sketch
Zen Sketch je aplikace na pomezí poznámkového bloku a kreslící aplikace. Všechny vaše poznámky mohou být exportovány ve formě obrázků či dokumentů PDF.

[appbox appstore id821233060 oldprice=“1,99€“]

VigTask
VigTask je chytrým organizátorem pro všechny vaše úkoly. Aplikace podporuje různorodé kategorie pro úkoly a barevné kódování. Můžete propojit aplikaci s kontakty pro snadné sdílení. Svá data můžete automaticky či manuálně zálohovat na Google Drive nebo Dropbox.

[appbox appstore id1046374518 oldprice=“0,99€“]

Unblock Saga
Unblock Saga je jednoduchá a návyková puzzle hra, která vám vystačí na mnoho hodin. Stačí provést kuličku z A do B za pomocí přesouvání a rotací dílů.

[appbox appstore id901805089 oldprice=“6,99€“]

36 Ways For Ninja To Die
V této hře najdete 36 zajímavých a návykových ninja her, které vypadají doopravdy jednoduše, ale sami uvidíte, že skutečnost je úplně jiná.

[appbox appstore id1175279561 oldprice=“0,99€“]

Super Arc Light
Jste připraveni na vytrvalé přežití? Super Arc Light je stylová minimalistická arkáda, ve které musíte bránit svou základnu do posledního dechu proti vlnám nepřátel. Zkuste přežít co nejdéle a ničte své protivníky za pomocí rychlosti a přesnosti. Hra nabízí velké množství zbraní, které si můžete odemknout a každá nabízí velkolepé vizuální efekty.

[appbox appstore id884476753 oldprice=“0,99€“]

Dnes nejčtenější

.