Zavřít reklamu

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Music Converter
Music Converter Pro vám umožní rychle a snadno konvertovat alba, hudbu celkově a zvukové soubory na různorodé populární hudební formáty. Konvertujte formáty MP3, FLAC, WAV, WMA, M4A, AIFF, FLV, OGG, MKA, AU, CAF, AIFF, AC3 a mnoho dalších na formáty MP3, iTunes, M4A, M4R, WMA, WAV, ALAC, FLAC, OGG, MKA, AU, AIFF, AC3 a řadu dalších. Aplikace také dokáže extrahovat a konvertovat audio z videí (MOV, M4V, MP4, DivX, WMV, ASF, MKV, AVI, MPEG-1, MPEG-2, 3GP, 3G2 a další).

[appbox appstore id1036029895 oldprice=“2,99€“]

PhotoScissors 3
PhotoScissors 3 vám pomůže odstranit pozadí z vašich fotografií. Tento praktický nástroj umí jednoduše extrahovat objekty a odstranit pozadí z vašich snímků. PhotoScissors podporuje všechny populární grafické formáty (PNG, JPG a další). Upozorňujeme, že k využívání této aplikace nepotřebujete žádné technické ani designérské dovednosti.

[appbox appstore id1104791718 oldprice=“19,99€“]

Roadmap Planner
Naplánovat si pracovní a osobní život už není tak náročným úkolem díky Roadmap Planner. Tato aplikace vám pomůže snadno naplánovat budoucnost. Díky aplikaci můžete vytvořit podrobný harmonogram všech vašich cílů a zaznamenání vašich životních milníků.

[appbox appstore id1072531325 oldprice=“24,99€“]

Responsive
Vytvořte profesionální video galerii během pár minut. Responsive vám umožní zorganizovat všechny vaše videa a celou filmovou kolekci. Aplikace vám mimo jiné nabízí rychlé a efektivní vyhledávání, podporu souborů MP4, AVI, MOV, OGG a WEBM.

[appbox appstore id992132059 oldprice=“14,99€“]

FocalPoint
Máte problém s udržením pozornosti na určitou činnost a neustále klikáte na jiné aplikace a prokrastinujete? Za pomocí jednoho kliknutí se budete moct soustředit pouze na jednu věc. Aplikace vám zvýrazní pouze jedno okno a ostatní okna budou rozmazaná. FocalPoint vám pomůže zvýšit vaši koncentraci. Aplikace je nyní zdarma, pouze blbne plug-in.

[appbox appstore id882677998 oldprice=“4,99€“]

ScrollStickies
Užitečná aplikace, která vám umožní mít všechny poznámky hezky na očích. Připněte si jakékoliv množství barevných a různě velkých papírků na vaší obrazovku s připomínkami a všemožnými poznámkami. Velikost, font i barvu písma si můžete nastavit podle své nálady.

[appbox appstore id1004667197 oldprice=“3,99€“]

Super Video Converter
Super Video Converter vám umožní konvertovat jakýkoliv video formát na populární video formát (MP4, MKV, DivX, RMVB, MOV, M4V, AVI, FLV, WebM, WMV a další). Aplikace vám také pomůže extrahovat audio z videí a následně konvertovat na audio formát, který potřebujete (MP3, MP2, M4A, AAC, AIFF, WMA, WAV a další). Aplikace nabízí také editační funkce (efekty, možnost zkrácení, jas, kontrast, saturace a mnoho dalších).

[appbox appstore id581460668 oldprice=“19,99€“]

Music Tag
Music Tag je profesionální aplikací, která vám pomůže lépe a snadněji organizovat vaší hudební kolekci. S touto aplikací můžete lehce editovat informace jako název alba, rok vydání, písně, žánr, hodnocení, texty, přidávat komentáře a mnoho dalšího. Music Tag podporuje následující formáty: MP3, M4A, WMA, WAV, OGG, MKA, AU, CAF, AIFF, FLAC, AC3 a M4R.

[appbox appstore id999242964 oldprice=“4,99€“]

My Net
Aplikace My Net monitoruje všechna zařízení, která jsou připojená k vaší oblíbené veřejné WiFi síti nebo k vaší domácí WiFi síti. Aplikace vám zobrazí informace o všech zařízeních, které jsou k síti připojené.

[appbox appstore id931314293 oldprice=“7,99€“]

Pattern Doodles
Pattern Doodles je grafickou aplikací, která se zaměřuje na vytváření všemožných vzorů. Vaše výtvory mohou být ukládány ve formátu JPG. Pokud máte náladu být trochu kreativní a užít si trochu legrace, je Pattern Doodles pro vás to pravé.

[appbox appstore id661170326 oldprice=“1,99€“]

XView
XView je profesionálním, inteligentním a výkonným prohlížečem souborů, který podporuje opravdu velké množství různých formátů. S XView můžete lehce prohlížet obrázky, video či poslouchat audio.

[appbox appstore id771344738 oldprice=“6,99€“]

Sea of Squares
Sea of Squares je prostá uklidňující puzzle hra. Spojte dva nebo více sousedících kusů stejné barvy a posuňte je nahoru, dokud nedokončíte celý level. Hra nabízí přes 100 levelů, 3 stupně obtížnosti a výsledkovou tabuli, kde si můžete porovnat skóre se svými přáteli a ostatními hráči. Zdá se vám, že nic jednoduššího si vývojáři vymyslet nemohli? Stáhněte si Sea of Squares a uvidíte sami.

[appbox appstore id1031013585 oldprice=“0,99€“]

The Raven
The Raven – Legacy of a Master Thief‘ je strhující krimi dobrodružství, která vás okamžitě vtáhne do děje. Paříž, 1960. Evropa je v sevření mistra zloděje Ravena. Jeho loupeže jsou velkolepé a vždycky se vynoří bez úhony. Mladý vyšetřovatel Nicolas Legrand ohromí veřejnost, když se postaví před zloděje a zasadí mu smrtelné rány. Londýn, 1964.  Starověký rubín – jeden z legendárních ,,Eyes of the Sphinx“ je ukraden z britského muzea. A na místě činu se našlo havraní pero. Snačí se někdo napodobit Ravena? Legrand se ocitá opět v hrůzném případu.

[appbox appstore id698209508 oldprice=“24,99€“]

DiRT 3 Complete Edition
Překonejte různorodé prvky a předjeďte své soupeře ve finských lesích, rozviřte prach na afrických pláních, klouzejte se přes ledovou stezkou v Aspenu, Coloradu a mnoho dalšího. V této hře se pořádně seznámíte s prachem, asfaltem, štěrkem, sněhem během projížděk na velkolepých tratích.

Recenze uživatele:
,,Graficky velmi dobrá pokud jezdíte a nezkoumáte třeba fanoušky jestli jsou jako živí.
Chování aut je na velmi dobré úrovni. Řízení je nejblíže skutečnosti ze všech her co znám, dokonce se auto dá jednoduše poškodit (nejen vizuálně) až zničit. Několikrát za závod se dá vrátit v čase asi o 10 sekund. Jenomže bez volantu se ovládá dost špatně, řízení je velmi přecitlivělé a nedá se nastavit. Nastavení pro volanty tu ale jsou mnohé.
Nejdříve nešla zapnout ale stačilo přenastavit Game Centre. Hra ale stále padá, nikdy se mě nepodařilo zajet více než jedno kolo aniž by spadla. Při nejnáročnějším nastavení mám 20fps a ani při nejnižším se samovypínání nevyřeší. To je velká škoda, kdyby fungovala jak má, už sháním volant s pedály.
Stojí za zmínku že menu je obsáhlé a chvíli trvá než se člověk začne orientovat a prokliká se kam chce. „

[appbox appstore id910949621 oldprice=“29,99€“]

Slevy her pro Mac na Steamu:

Gunpoint
[appbox steam simple 206190 oldprice=“7€“]

The Warlock of Firetop Mountain
[appbox steam simple 324740 oldprice=“19,99€“]

Dragon’s Wake
[appbox steam simple 399070 oldprice=“3,99€“]

Loren The Amazon Princess
[appbox steam simple 257970 oldprice=“19,99€“]

The Mims Beginning
[appbox steam simple 337820 oldprice=“16,99€“]

 

Dnes nejčtenější

.