Zavřít reklamu

AllPass Pro iconNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Meeting Box
Meeting Box je skvělou aplikací, která vám umožní zapisovat si poznámky, organizovat úkoly, mapy, fotografie a vytvářet připomínky. Dále vám aplikace umožňuje malovat přímo do vašich poznámek. Vaše zápisky mohou být sdíleny jako PDF prostřednictvím emailu.

[appbox appstore id601889330 oldprice=“2,99€“]

Remote File
Remote File Manager vám umožní přímý přístup ke vzdáleným počítačům (Mac, Windows, Linux), NAS (síťové datové uložiště) a cloudovým uložištím (Dropbox, Google Drive apod.). Jednoduše spravujte (kopírujte/přesuňte/přejmenujte/vymažte) vaše vzdálené soubory z iPhonu či iPadu.

[appbox appstore id608738784 oldprice=“,99€“]

Instaflash
Hledáte vhodnou aplikaci na úpravu svých fotografií? Instaflash je fotoeditorem, který by vás mohl zaujmout. Umožní vám rychle a snadno vytvářet mistrovská díla. Aplikace vám dále přináší vyvážení bílé, možnost manipulace s kontrastem, ostrostí, saturací a další nezbytné editační nástroje.

[appbox appstore id467939077 oldprice=“1,99€“]

My Fonts
Nebaví vás stále stejné fonty písma na vaší klávesnici? Aplikace My Fonts vám nabízí kolekci skvělých fontů. Všechny fonty mohou být použity v jakékoliv aplikaci. My Fonts udělá z vašeho chatování mnohem větší zábavu. Můžete psát zábavné a zajímavé texty i na sociálních sítích jako např. Instagram, Snapchat, Twitter či Facebook.

[appbox appstore id1032262810 oldprice=“0,99€“]

AllPass
AllPass je skvělou aplikací, která uchová v bezpečí všechny vaše nepostradatelné informace. Ukládejte si všechny vaše přihlašovací údaje, informace o kreditních kartách, soukromé poznámky, prostě cokoliv vás napadne. AllPass vám umožní přihlašovat se na různé webové stránky, aniž byste si museli pamatovat přihlašovací údaje či za vás automaticky vyplní údaje o kreditce, takže nemusíte nic vyplňovat. Aplikace je nyní zdarma, pouze blbne plug-in.

[appbox appstore id416319402 oldprice=“2,99€“]

Epica 2
Chtěli jste někdy vytvořit zábavnou/zajímavou fotografii s nějakým efektem? V případě, že na to nechcete jít přes Photoshop, tak vám pomůže Epica 2. Aplikace nabízí nové pózy, speciální efekty a nové scény. Během sekundy se můžete stát iluzionistou nebo čímkoliv jiným – záleží čistě na vaší fantazii.

[appbox appstore id922863739 oldprice=“1,99€“]

DriveBox
DriveBox je aplikací vytvořenou pro automobilové, kamionové, motorkářské a všechny ostatní milovníky různých dopravních prostředků. Aplikace vám přináší hudbu, mapy, videa, hovory, radio, widgety a mnohem víc pro zvýšení zážitku z jízdy. MIIV přináší také informace o počasí za pomocí widgetu, ukazuje aktuální čas i datum a mnoho dalšího. Tuto aplikaci můžete využít na iPhonu, iPadu i iPodu Touch.

[appbox appstore id567522905 oldprice=“1,99€“]

CleanUp
Vaše kontakty jsou jedny z nejdůležitějších dat na vašem iPhonu. Bohužel se občas stává, že mohou být vaše kontakty nepřehledné a zduplikované. CleanUp vám pomůže sloučit duplikované kontakty a uchová vaše kontakty naprosto v bezpečí. Aplikace vám umožní odstranit duplikované soubory, spojit kontakty s podobnými jmény a propojit kontakty s duplikovaným číslem nebo emailem.

[appbox appstore id1006863584 oldprice=“1,99€“]

SOPOR
SOPOR je zajímavou hrou s poutavým příběhem o dívce, která spí a nemůže se vzbudit. Budete se nacházet na místě v její mysli, ze kterého zatím nemůže uniknout. SOPOR je temný svět, který je plný iluzí a ty se postupem času stávají opravdovými. Hra nabízí strašidelné zvuky, záhadný příběh, plno pastí a překvapení a mnoho dalšího.

[appbox appstore id767222141 oldprice=“0,99€“]

iphone hnad apps

Dnes nejčtenější

.