Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Phocus: Potrait mode editor
Phocus je skvělá aplikace pro úpravu fotografií a vytváření iluze efektu hloubky a efektu portrétu, známého z novějších iPhonů. Nabízí ale i další skvělé funkce, s jejichž pomocí můžete upravovat a vylepšovat své fotografie.

[appbox appstore id1211807807 oldprice=“119Kč“]

Photo Eraser for iPhone
Chcete mnohem lepší, hezčí a povedenější snímky na vašem iPhonu? Photo Eraser vám umožní odstranit nechtěné objekty z vašich fotografií a okamžitě je vylepší. Aplikace vám nabízí možnost, jak vytvořit lepší, přirozenější a skvělé výsledky z vašich vytvořených fotografií. Photo Eraser bleskurychle odstraní objekty jako např. logo, text, vodotisk, akné, osoby, aniž byste museli znát jakékoliv speciální postupy při odstraňování.

[appbox appstore id646256209 oldprice=“59Kč“]

Epica 2 Pro – monster camera
Epica 2 Pro je druhá generace populární fotografické aplikace. Nabízí plno nových efektů a dalších funkcí. Aplikace je bez reklam, vodoznaku a nabízí sdílení na sociálních sítích i do cloudových služeb.

[appbox appstore id922863739 oldprice=“59Kč“]

Extreme Week Calendar
Aplikace Extreme Week Calendar vám poskytne jak týdenní, tak i denní zobrazení vašich plánů, navíc s funkcemi, které v běžném kalendáři nenajdete. Nabízí synchronizaci s kalendáři Google, iCloud a Exchange, propojení s Facebookem a řadu dalších funkcí.

[appbox appstore id555336524 oldprice=“59Kč“]

Easy Translation
Easy Translation je velmi snadno použitelným překladačem pro uživatele iPhonu a iPadu. Podporuje okolo 32 jazyků a nabízí ten nejlepší možný překlad vašeho textu. Pozor, český i slovenský jazyk jsou podporovány. První verze je pro všechna iOS zařízení. Aplikace je nyní zdarma, pouze nefunguje plug-in.

[appbox appstore id590425173 oldprice=“99Kč“]

Tayasui Blocks
Tayasui Blocks je jedinečná, pestrobarevná, kreativní a hravá aplikace, v níž si můžete z kostiček sestavit prakticky celý svět. Sestavujte jednotlivé kostičky k sobě do všech možných tvarů, dodávejte jim barvu a bavte se.

[appbox appstore id1057633985 oldprice=“59Kč“]

Boom Land
V této hře na sebe vezmete atraktivní roli člena demoliční čety. K dispozici máte hned několik různých typů bomb, s jejichž pomocí musíte demolovat nejrůznější budovy – a čím více jich bude, tím lépe pro vás.

[appbox appstore id550416735 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 231017

Dnes nejčtenější

.