Zavřít reklamu

Dnes večer se na YouTube objevila nová reklama z dílny Apple. Společnost takovéto reklamy využívá k propagaci konkrétní funkce nějakého svého zařízení. Už nesčetněkrát proběhla vlna reklam „Shot by iPhone“, na které Apple pomocí svých uživatelů prezentoval, jak skvěle nový iPhone fotí. Dnešní reklama se opět týká iPhonu 7, ovšem tentokrát necílí na schopnosti fotoaparátu. Hlavními hrdiny nového spotu jsou nové reproduktory a celková vodě odolnost telefonu. 

Reklama má dva hlavní hrdiny. Jedním je plavec či skokan, chcete-li, který se chystá ke skoku do vody za doprovodu odpovídající gradující hudby. Druhým hrdinou je iPhone 7, který to vše sleduje z prostředí vodní lázně z povzdálí. Po skoku do vody dostane přímý zásah, telefonu to ovšem vůbec nevadí. Reklamu si můžete prohlédnout níže.

iPhone 7 a iPhone 7 Plus jsou prvními telefony, které nabízí jistou dávku vodě odolnosti. Disponují standardem IP67, který specifikuje, že je zařízení schopné přežít 30 minut ponořené do hloubky jednoho metru. Náhodné polití či cákance vody pak tyto telefony zcela jistě nerozhodí. I přes certifikaci IP67 však Apple v reklamačním řízení neuznává jakoukoliv škodu, která je způsobena vniknutím tekutiny. Pokud se tedy plánujete s telefonem koupat, nebo skákat do vody jako v reklamě, výrazně to nedoporučujeme – pouze na vlastní nebezpečí :) Apple vám telefon, do kterého zateklo, prostě nevymění.

https://www.youtube.com/watch?v=La4HRfL5tV4

iphone-7-reklama-dive

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.