Zavřít reklamu

Máte doma iPhone 7, nebo jakýkoliv jiný model, ale vaše srdce hoří touhou po, již neprodávaném top modelu Samsung Galaxy Note 7? Pravděpodobně pak nejste jediní. Zcela jistě existuje spousta bývalých majitelů Notu 7, kteří stále oplakávají to, že museli svůj model vrátit, jelikož si to tak Samsung přál. Pokud patříte mezi uživatele, kteří smýšlí stejně, nemusíte zoufat. Společnost Unoqfind totiž přišla s řešením, jak váš telefon co nejvíce připodobnit právě oné vlajkové lodi Samsungu, která ovšem vydržela na hladině pouze několik týdnů.

Jedná se o speciální fólii, která z vašeho nového iPhonu okamžitě udělá žhavou novinku od Samsungu. Stačí pouze koupit (25 amerických dolarů + pošta), nalepit a máte vystaráno. Společnost Unoqfind začne fólie rozesílat na počátku listopadu a bude vyrábět varianty až pro iPhone 5. Mělo by se jednat o velice kvalitní práci se špičkovým potiskem.

Aplikace této fólie se ovšem váže s rizikem, že vás nepustí například do letadla. Letecké společnosti se přítomnosti Notu 7 na palubě děsí jako čert kříže, a v USA vám za to dokonce hrozí i kriminál. Nástup do letadla s Notem 7 je totiž nově považováno za federální zločin. Pokud ovšem máte alespoň špetku dobrodružné povahy, zcela jistě vám to doporučujeme. Na takový zážitek zcela jistě nikdy nezapomenete!

explo-sung-back-view_1024x1024

Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.