Zavřít reklamu

Na jednom z největších internetových obchodů na světě BestBuy se v neděli večer objevil zbrusu nový a nutno dodat také dlouho očekávaný iMac s procesorem sedmé generace Intel Core Kaby Lake. iMac se však v nabídce ohřál jen pár minut a opět zmizel. Otázkou je, zda se jednalo o chybu a prodejce počítač zařadil do nabídky předčasně nebo zda s tímto modelem Apple ani nepočítá a počítač se do nabídky dostal zcela nesmyslně.

Novinka podle BestBuy nabídne 27″ 5K displej, pod kterým se ukrývá procesor Intel Core i7 Kaby Lake, 32GB RAM, 2TB Fusion disk a grafický chipset AMD Radeon R9 M380 s 2GB RAM. Problém je však v tom, že stejnou grafickou kartu využívá také současný 5K iMac a nějak se nám nezdá, že by Apple po roce nezměnil grafickou kartu. Taktéž 32GB RAM není u Applu tím, co můžete hledat v základní výbavě, obzvlášť v situaci, kdy současné 27″ iMacy 5K nabízí v základu pouze 8GB RAM.

Nejpravděpodobnějším vysvětlením toho jak se počítač do nabídky dostal je tedy zřejmě fakt, že se zaměstnanci BestBuy nemohou nových Maců dočkat stejně jako my a zkrátka si svůj vysněný počítač zařadili na pár minut do nabídky.

18494-17451-bestbuyimac-top-l
18494-17452-imactechspecs-inline-l

iMac FB

Dnes nejčtenější

.