Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Mini Mouse
Chcete mít pod kontrolou váš počítač? Chcete přehrávat hudbu či filmy na počítači prostřednictvím vašeho iPhonu? Chcete stahovat či uploadovat soubory mezi počítačem a iPhonem? Chcete pohybovat kurzorem na vašem počítači za pomocí iPhonu? Chcete vypnout, restartovat či se odhlásit z počítače prostřednictvím iPhonu a mnohem víc? Výborně, tak si stáhněte aplikaci Mini Mouse.

[appbox appstore id908062300 oldprice=“1,99€“]

Amanita
Chtěli byste rozšířit svou sbírku samolepek v iMessage? Amanita nabízí vtipnou houbičku, která má svoje názory, které vám umožní podtrhnout vaše názory.

[appbox appstore id1153853877 oldprice=“1,99€“]

Office Suite
Užitečná aplikace, která vám snadno umožní prohlížet, vytvářet, editovat, skenovat a spravovat veškeré dokumenty Microsoft Office na vašem iPadu i iPhonu. Dále aplikace nabízí možnost vytvářet hlasové poznámky, ručně psané poznámky, kreslit čmáranice, převádět soubory z/do vašeho Macu/počítače bezdrátově/přes USB. Office Suite vám samozřejmě umožní pracovat na vašich dokumentech i bez internetového připojení. Dokáže synchronizovat váš obsah přes Dropbox, Google Drive, Sky Drive apod. Tato aplikace vám ušetří mnoho práce.

[appbox appstore id949294923 oldprice=“3,99€“]

CalcKey
CalcKey je užitečnou kalkulačkou, která je obsažená v iMessage. Aplikace vám umožní provádět výpočty přímo ve zprávách, takže už nemusíte opouštět aplikaci.

[appbox appstore id1134691026 oldprice=“1,99€“]

Multi Translate
Multi Translate vám umožní překládat text i hlasový projev až do 3 cizích jazyků zároveň. Překlad můžete poté sdílet na Facebooku, Twitteru, emailu či pomocí SMS. Aplikace automaticky ukládá překlady do historie. Multi Translate podporuje více než 80 jazyků.

[appbox appstore id768642496 oldprice=“3,99€“]

Tribal Masquerade
Tribal Maquerade nabízí domorodé masky, které vám pomohou potvrdit vaše emoce s pravěkou silou v iMessage.

[appbox appstore id1153851852 oldprice=“1,99€“]

Moment Mix
Moment Mix je výkonnou aplikací, která se zaměřuje na vytváření koláží z vašich fotografií. Aplikace nabízí velké množství editačních nástrojů, které vám pomohou vytvořit unikátní fotokoláž. Můžete využít např. filtry, efekty se světlem, různé obrazce, nastavení jasu, saturace, ostrosti a další praktické funkce. Moment Mix podporuje populární sociální sítě.

[appbox appstore id908065962 oldprice=“6,99€“]

Data Cellular Counter
Obáváte se, že vyčerpáte své denní, týdenní nebo měsíční limity pro mobilní data? V tom případě je načase si pořídit Data Cellular Counter. Aplikace dohlíží na vaše data v reálném čase. Data Cellular je snadno použitelná a lehce si ji můžete přizpůsobit vašim požadavkům.

[appbox appstore id695691034 oldprice=“1,99€“]

PDF Pro
Vytvářejte, pročítejte nebo opatřete poznámkami PDF dokumenty nebo konvertujte dokumenty (Word, Pages, PowerPoint a další) na PDF soubory na vašem iPhonu či iPadu. Lehce vkládejte text, razítka, obrázky, podpisy a sdílejte své dokumenty pomocí emailu či faxu.

[appbox appstore id983515343 oldprice=“3,99€“]

Sago Mini
Hledáte nějakou zajímavou hru pro své ratolesti nebo sourozence? Sago Mini se vám zalíbí, jelikož umožní vašim dětem udělat párty s roboty! Vytvořte robota, který bude péct cupcakes. Mixujte a propojujte vtipné robotí kusy a vytvořte tu nejsměšnější kombinaci. Sago Mini může váš potomek hrát kdykoliv a kdekoliv, nepotřebuje k tomu internet. V aplikaci se neskrývají žádné mikrotransakce ani reklamy.

[appbox appstore id1065271333 oldprice=“2,99€“]

Spinny Phone
Zapněte si hlasitost a připravte se na rychlé pohyby. Váš iPhone se stává vaším joystickem. Roztočte se do různých směrů a následujte každý příkaz, abyste obdrželi to nejvyšší hodnocení. Buďte opatrní, čím více se otáčíte, tak tím se hra stává rychlejší.

[appbox appstore id1105548368 oldprice=“0,99€“]

Office Story
Zkuste svoji začínající garážovou firmu proměnit na obrovskou společnost. Učiňte strategická rozhodnutí, pořiďte stoly, rostliny na stoly a vyškolte své zaměstnance. A také samozřejmě plňte jejich přání! Váš úkol je jednoduchý: vytvářejte mobilní aplikace. Postupně se ponořte do mobilního rozvoje a dejte si pozor, jelikož trh je dynamický a neustále se mění. Office Story nabízí 13 měst po celém světě, mezinárodní trh práce, MyOS, Roboid, eyeOS a mnoho dalšího.

[appbox appstore id717265204 oldprice=“3,99€“]

Flying Slime
Malí roztomilí obyvatelé žijí šťastně v lese, neustále si hrají a dopřávají si zábavu se svými přáteli, ale najednou se něco stane.. Nenasytní lidé prolomí jejich mír a pohodu, stromy padají k zemi a původní obyvatelé musí odejít. Ale jeden malý hrdina chce za každou cenu zachránit les, pomůžete mu?

[appbox appstore id1128695222 oldprice=“2,99€“]

apps iphone

Dnes nejčtenější

.