Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

miniSynth 2
MiniSynth 2 je kompaktním a uživatelsky přátelským syntetizátorem. Aplikace nabízí extrémně nízkou latenci, Soundcloud, duální oscilátory, zpoždění, echo, MIDI In, možnost kopírovat a vkládat audio soubory a mnoho dalších funkcí.

[appbox appstore id616496999 oldprice=“0,99€“]

Gif Me!
Skvělá aplikace na vytváření a sdílení krátkých videí ve formě GIFu či MP4. Aplikace také nabízí různé filtry, rámečky či možnost psát text do animací. Sdílejte své výtvory na sociálních sítích či je rozesílejte emailem.

[appbox appstore id992836853 oldprice=“1,99€“]

Where To Eat? PRO
Ať jste kdekoliv na světě, tak aplikace Where to Eat? vám pomůže najít cestu k nejbližší restauraci. Jednoduchá a přehledná aplikace, kterou si můžete uzpůsobit podle svých nároků a potřeb. Aplikaci využijete i na svých Apple Watch.

[appbox appstore id294193888 oldprice=“2,99€“]

DataFlow Pro
DataFlow Pro monitoruje spotřebu mobilních a WiFi dat v reálném čase. Dále zobrazuje rychlost připojení, historii spotřeby dat a mnoho dalšího. Na výběr máte z několika motivů. Aplikace je k dispozici i pro Apple Watch.

[appbox appstore id1090690044 oldprice=“1,99€“]

prism
prism nabízí pěkné a jednoduché řešení pro zlepšení prohlížení internetu. Začněte si prohlížet své oblíbené webové stránky bez otravných reklam.

[appbox appstore id1048211778 oldprice=“0,99€“]

SmartRemote
Smart Remote promění váš iPhone na chytrý univerzální ovladač, který vám umožní ovládat domácí elektroniku. Ovládání přes WiFi je dostupné pro mnoho zařízení (např. smart Tv od Samsungu, LG a Sony).

[appbox appstore id1145468738 oldprice=“0,99€“]

Red Dot Camera
Hledáte nějakou aplikaci na focení, která vám umožní fotit trochu jako s manuálním fotoaparátem? Red Dot Camera vám pomůže vynést vaše fotografie do jiného levelu. Aplikace nabízí základní nastavení – ISO, rychlost, expozici, ohnisko a mnoho dalšího.

[appbox appstore id937770754 oldprice=“2,99€“]

Stream
Tato aplikace byla vytvořena, aby vám umožnila neomezené poslouchání, spravování a synchronizaci cloudové hudby. Můžete si lehce vytvořit osobní streamovací službu s uskladněním na cloudu (Box, Dropbox, Google Drive, OneDrive apod.), abyste si ušetřili místo na vašem iOS zařízení a zpříjemnili si den/noc poslechem hudby.

[appbox appstore id1065802380 oldprice=“1,99€“]

SOPOR
SOPOR je zajímavou hrou s poutavým příběhem o dívce, která spí a nemůže se vzbudit. Budete se nacházet na místě v její mysli, ze kterého zatím nemůže uniknout. SOPOR je temný svět, který je plný iluzí a ty se postupem času stávají opravdovými. Hra nabízí strašidelné zvuky, záhadný příběh, plno pastí a překvapení a mnoho dalšího.

[appbox appstore id767222141 oldprice=“0,99€“]

Go Surf
Go Surf je vizuální strhující hra, která simuluje zážitek z jízdy na nekonečné vlně. Prozkoumejte svět a hledejte ty nejlepší místa na perfektní jízdu. Využijte vaše dovednosti a zlomte všechny možné surfové rekordy.

[appbox appstore id1088941177 oldprice=“1,99€“]

MORPH
MORPH je roztomilé malé stvoření, které pohání snaha zvolit si světlo a utéct z tmavého světa. Při hledání cesty ze svého temného čtvercového světa musí řešit velmi záludné puzzle hry. Pomůžete MORPHOVI vyřešit náročné úkoly a zároveň se opatrně vyhnout záludným překážkám, které by jistě vedly k upřímně hrozivé smrti?

[appbox appstore id949695709 oldprice=“0,99€“]

apps xs_iPhone6SPlus-HandsOn-08-970-80

Dnes nejčtenější

.