Zavřít reklamu

Společně s novým iPhonem 7 se pochopitelně začal prodávat i upravený Smart Battery Case, tedy obal „s hrbem“, který v podstatě všichni nenávidí a nechápou, jak něco takového mohlo vyjít z dílen Applu. I když má iPhone 7 naprosto totožné rozměry s předchozím iPhonem 6s, tak na něj drtivá většina obalů pro starší model nesedí a tudíž samozřejmě i Battery Case od Applu. Na vině je větší a jinak umístěná čočka a pak také chybějící sluchátkový jack. Nicméně zrovna aktualizace Battery Case od Applu se vyplatila, protože přináší jen samé příjemné novinky.

Jeff Benjamin z 9to5mac je jedním z prvních majitelů upraveného obalů s baterií přímo od Applu, a tak si své dojmy samozřejmě nenechal pro sebe a natočil rovnou video, kde ukazuje jeho unboxing a sděluje první poznatky.

Na první pohled by se mohlo zdát, že se Smart Battery Case pro iPhone 7 od toho pro iPhone 6/6s v podstatě nezměnil, ale nebyla by to pravda. V první řadě se změnila kapacita verze pro iPhone 7 má 2365 mAh baterii, zatímco verze pro iPhone 6s má baterii s kapacitou 1877 mAh. Nárůst velikosti baterie tak zajistí o hodinu delší výdrž při hovorech, o 4 hodiny při brouzdání na LTE a 4 hodiny při přehrávání videa.

Změnil se pochopitelně i design. Například logo jablíčka na zadní straně je nově méně výrazné a zmizelo orámování okolo otvoru pro fotoaparát. Poté samozřejmě zmizela zdířka pro 3,5mm jack, tudíž zůstal jen Lightning port pro nabíjení jak obalu tak i telefonu zároveň. Nakonec ještě Apple zvětšil otvor pro mikrofon na přední straně obalu, tudíž otvor nyní vypadá stejně jako otvor pro reproduktor a obal je tak více symetrický.

smart-battery-case-iphone-7-fb

 

Dnes nejčtenější

.