Zavřít reklamu

Snad všichni se shodneme na tom, že nová barevná varianta Jet Black je nádherná. Jedná se o leskle černou podobnou té na Macu Pro 2013 a také nám trochu připomíná snad nejoblíbenější iPhone 4/4S ze skla. Jenže dokonce i samotný Apple na svých stránkách varuje, že Jet Black je neuvěřitelně náchylná na škrábance a doporučuje, abyste používali obal.

Jak moc snadno se nová Jet Black poškrábe se rozhodl ověřit populární YouTuber EverythingApplePro. S temně černou otestoval iPhone 7 ještě ve růžově zlaté a černé variantě, která taktéž působí dojmem, že by se mohla snadno poškrábat. Navíc věřím, že spousta z vás po iPhonu 7 v Black variantě pokukuje a zajímá vás, jestli na něm budete mít do týdne škrábance nebo jestli dlouhé měsíce bude vypadat jako nový.

YouTuber nejdříve vyzkoušel poškrábat všechny varianty obyčejnými klíči. Jak můžete na videu níže vidět, Black a Rose Gold varianta si vedla velice dobře, ale na Jet Black byly okamžitě viditelné škrábance a to jí  EverythingApplePro ještě šetřil. Autor videa otestoval i displej, který je pochopitelně na všech barevných variantách stejný, a ten s klíči neměl žádný problém, jelikož na něm nezůstal ani jeden škrábaneček.

Poté následoval test nožem, kdy už byly i na Black iPhonu 7 vidět velké škrábance. Rose Gold varianta dopadla hodně podobně, jen jsou na ní škrábance méně viditelné. A nakonec Jet Black varianta dopadla opět tragicky a byly na ní po přejetí nožem doslova rýhy.

Nakonec YouTuber ještě všechny tři varianty dal postupně do plastové nádoby s různými šrouby, matkami , hřebíky a podobně. V tomto testu si vedly všechny varianty podobně, ale na Jet Black bylo opět vidět mnohem více maličkých škrábanců a různých oděrek.

iphone-7-scratchtest-poskrabani-jetblack

Dnes nejčtenější

.