Zavřít reklamu

Známé servisní středisko iFixit již stihlo rozebrat iPhone 7 Plus a přnáší nám tak pohled, který většina majitelů nikdy u svého telefonu nezažije. Novinka nabízí mírně jiné uspořádání než její předchůdce a to zejména díky duálnímu fotoaparátu a chybějícímu 3,5mm jack konektoru, ale také díky haptickému motorku, který se ukrývá pod Touch ID tlačítkem.

První zajímavostí je, že displej z telefonu sundáte otevřením na stranu, nikoli nahoru tak jak tomu bylo u všech předchozích modelů. iFixit uvádí, že lepící páska, která těsní iPhone 7 je mnohem silnější než ta, kterou nalezneme u iPhone 6s a při otevírání se objevilo také skutečně velké množství lepidla po ovodu telefonu. Odobrníci z iFixit právě silné pásce a přemíře lepidla přikládají voděodolnost, kterou se iPhone 7 a iPhone 7 Plus chlubí.

Prostor, který dříve patřil 3,5 mm jack konektoru nyní zabírá haptický motorek a plastový kryt, který překrývá otvory reproduktorů na levé straně od konektoru Lightning. Jedná se zřejmě o další součást voděodolnosti iPhone 7.

To co mnoho lidí zajímalo je kapacita baterie a ta je podle zjištění iFixit u 5,5″ modelu iPhone 7 Plus 2900 mAh, což je jen o 5% vyšší kapacita, než kterou nabízel iPhone 6s Plus, jenž disponoval kapacitou 2750 mAh. Baterie nabízí 3.82V a 11.1Wh energie. O téměř hodinu delší výdrž oproti iPhone 6s Plus se tedy spíše než větší kapacita postarala lepší optimalizace.

iFixit prozatím stihl rozebrat iPhone 7 Plus a Apple Watch Series 2 o kterých vám přineseme článek v nejbližších hodinách. Co se týká klasického iPhone 7, ten je prý na řadě a jeho rozebrání se dočkáme v nejbližších hodinách, o čemž budeme samozřejmě informovat. Zůstaňte na LsA a sledujte dnešní novinky, které sebou přináší zahájení prodeje iPhone 7, iPhone 7 Plus a Apple Watch Series 2.

iphone-7-plus-rozebrani-battery-fb

Dnes nejčtenější

.