Zavřít reklamu

slim_pdp_3
Společnost Tile představila tenčí verzi svého populárního zařízení. To funguje jako lokátor, se kterým už nikdy neztratíte své osobní věci, jelikož je tenký jako 2 kreditní karty a vejde se téměř kamkoliv. Zařízení může být připevněno k MacBookům, iPhonům, iPadům, pasům a dalších nezbytných věcí, které si nemůžete dovolit ztratit. Díky své minimální tloušťce a velikosti může být zařízení ukryto i v peněženkách a kabelkách, které jsou také důležitým majetkem. Narozdíl od své starší verze nemá nový Tile Slim kruhový výřez, aby se dal připevnit i na klíče.

Své ztracené věci můžete jednoduše lokalizovat pomocí stisknutí tlačítka v aplikaci od společnosti Tile, která je dostupná pro iOS. Tile začne po stisknutí tlačítka v aplikaci vydávat slyšitelný zvuk, aby vám pomohl ztracenou věc najít. Signál se dokáže přenést až na vzdálenost 30 metrů, což je více než dostačující. Naději nemusíte ztrácet ani pokud někde odložíte svůj iPhone. Stačí jednoduše stisknout tlačítko na samotném Tile Slim a iPhone začne také vydávat zvuk. Tato metoda funguje i pokud je Váš iPhone ztišený.

tile-slim

Pokud ani tak stále nedokážete nalézt svou ztracenou věc, ke které je připevněný Tile, můžete na mapě v aplikaci zkontrolovat jeho poslední známou lokaci. Pokud se věc s Tilem dostane do dosahu jiného Tilu, jeho lokace se na mapě v aplikaci automaticky aktualizuje. Sledovací zařízení ke komunikaci používá Bluetooth LE a má zabudovanou vyjímatelnou baterii, která by měla vydržet rok. Po uplynutí této doby se můžou majitelé přihlásit do „reTile“ programu, ve kterém si mohou za zvýhodněnou cenu 21 dolarů, což je téměř třetinová sleva oproti novému zařízení, objednat Tile nový.

Tile Slim je dostupný zde a jeden kus stojí 30 dolarů, což je přibližně 720 Kč. Balení čtyř zařízení si můžete pořídit za zvýhodněnou cenu 100 dolarů (2400 Kč) a starší generace zařízení je stále dostupná za 25 dolarů (600 Kč). Společnost Tile rozesílá do Spojených států, Austrálie, Kanady, Irska, Nového Zélandu a většiny zemí Evropské unie kromě Kypru, Chorvatska a Malty.

https://youtu.be/C-B7EzSZKgo

tile-slim-fb
Tile Slim FB

Zdroj: macrumors

Dnes nejčtenější

.