Zavřít reklamu

iPhone 7 Space Black iconZbývá už jen týden a jeden den do představení nového iPhonu 7 a dalo by se říct, že víme takřka vše. Jenže i takto krátce před představením nám dokáží nové úniky sdělit něco zcela nečekaného. Japonský blog Mac Otakarakterý má poměrně bohatou historii, co se úniků ohledné nových iPhonů a dalších Apple produktů týče, totiž nyní přišel s novou zprávou, že iPhone 7 nedorazí ve čtyřech, ale rovnou v pěti barevných variantách. Přibýt by měla zcela nová lesklá černá, podobná té na Macu Pro z roku 2013.

Web své tvrzení ještě potvrzuje fotografií šuplíků na SIM kartu, které jsou v tradiční Silver, Gold, Rose Gold, možná o něco tmavší Space Gray a nakonec i v leskle černé.

iPhone 7 Space Black MacOtakara

Právě od Mac Otakara pochází i původní informace, že iPhone 7 dorazí v mnohem tmavší Space Gray, která by měla být skoro až černá. „Space Black“, jak se měla nová varianta jmenovat, měla tedy nahradit současnou vesmírně šedou, ale japonský blog nyní své tvrzení lehce poupravil a věří, že iPhone 7 dorazí hned v pěti barvách.

Jestli tomu tak doopravdy bude, se dozvíme už 7. září, kdy Apple v San Franciském divadle pořádá konferenci, na které by se měl ukázat nový iPhone 7  a 7 Plus, Apple Watch 2 a možná i nějaké další novinky.

iPhone 7 Space Black 14

Dnes nejčtenější

.