Zavřít reklamu

ikona 487583_largerPřipravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

QuickVoiceEx
QuickVoiceEx je praktická a přehledná aplikace, která slouží pro nahrávání audio poznámek. Snadno nahrávejte přednášky, rozhovory, nadiktujte si své nápady, myšlenky či si namluvte deník. Tato aplikace slouží pro obchodníky, novináře, studenty a pro všechny, kteří preferují hlasové zadávání před klasickým psaním na klávesnici. Také můžete editovat své záznamy a sdílet je přes iMessage či email.

[appbox appstore id1078657359 oldprice=“0,99€“]

Sizer
Sizer je velmi praktickou aplikací, která vám pomůže vybrat tu správnou velikost oblečení v Evropě, USA, UK, Japonsku a Rusku. Vše, co potřebujete vědět je jedna velikost například bot v Evropě a aplikace vám ukáže po jaké velikosti byste se měli např. v Japonsku poohlédnout. Ideální aplikace na dovolenou či nákup online.

[appbox appstore id424569529 oldprice=“1,99€“]

Photo Reminders
Máme pro vás aplikaci, která vám nabízí možnost vytvářet rychle a přehledně připomínky (schůzky, narozeniny, koncert, důležitý hovor či cokoliv dalšího). Jednoduše si vytvořte hlasovou či fotografickou připomínku. Můžete si také zapisovat různé textové poznámky, které poté můžete sdílet. Ukládat můžete do Evernote i klasického kalendáře.

[appbox appstore id869790287 oldprice=“0,99€“]

iPicBox
iPicBox je skvělou aplikací, která vám spolehlivě ochrání vaše privátní fotografie. Aplikace nabízí možnost uzamknout jednotlivé soubory či fotografie. Všechny své snímky můžete roztřídit do neomezeného počtu složek. iPicBox dále nabízí snadné fungování základních operací jako např. přidávat, smazat, editovat, přesunout.

[appbox appstore id1032232018 oldprice=“2,99€“]

Ultimate Video Editor
Začněte editovat svá videa stejným způsobem, jakým editujete své fotky. Aplikujte efekty, filtry, nálepky, pohrajte si s odstínami barev a s mnoho dalších zajímavých prvků. Ultimate Video Editor je výkonný video editor, který vás nenechá na holičkách a nabízí mnoho užitečných editačních funkcí.

[appbox appstore id981716084 oldprice=“3,99€“]

Cleaner
Cleaner je praktický nástroj, který nabízí prosté a elegantní uživatelské prostředí, které monitoruje využití paměti, síťová připojení, využití CPU, dostupné místo na disku, využití dat, sleduje běžící procesy na pozadí a další prvky.

[appbox appstore id1097449568 oldprice=“1,99€“]

AnyScan
AnyScan vám umožní oskenovat jakýkoliv typ dokumentu, který potřebujete převést do jediného PDF souboru. Může to být jakýkoliv typ dokumentu, recepty, poznámky a cokoliv dalšího.

[appbox appstore id568826833 oldprice=“0,99€“]

TouchMe
TouchMe je velmi snadno použitelná aplikace, která vám umožní vytvářet instruktážní videa vašeho webového prohlížeče. Aplikace je ideálním řešením pro každého, kdo potřebuje někomu něco vysvětlit/ukázat/naučit při prohlížení webu.

[appbox appstore id1062434434 oldprice=“1,99€“]

Borroow
Stalo se vám někdy, že jste někomu půjčili nějakou svou věc a pak jste úspěšně zapomněli komu jste danou věc zapůjčili? Známe to pravděpodobně všichni, takže by se vám mohla tato aplikace zcela určitě hodit. V Borrow si lehce vytvoříte poznámku, že jste určité osobě půjčili nějakou věc a můžete si rovnou nastavit připomínku, která vám v určitý den připomene, že máte žádat o vrácení věci.

[appbox appstore id996487583 oldprice=“0,99€“]

Reminders
Reminders vám nabízí možnost vytvářet rychle a snadno připomínku jakékoliv události. Své připomínky můžete rozdělit do různých skupin. Ke každé připomínce můžete přidávat své fotky, hlasové poznámky, text a posléze každou připomínku sdílet na sociálních sítích.

[appbox appstore id1063033042 oldprice=“0,99€“]

Rotational
Rotational je bláznivá puzzle hra, která je vysoce návyková a nabízí mnoho zábavy pro každého, ale jen ti nejbystřejší mohou být opravdu ti nejlepší. Vaším úkolem je spojit barvy, abyste mohli zničit bloky. Hra nabízí tři hrací režimy: Continuous, Puzzle a Time Attack.

[appbox appstore id686485239 oldprice=“0,99€“]

 

Dnes nejčtenější

.