Zavřít reklamu

Goldgenie iPhone 7 iconNový iPhone 7 by měl spatřil světlo světa do dvou týdnů, ale díky únikům víme už nyní prakticky vše. Posledních několik týdnů máme potvrzený i samotný finální vzhled chystané vlajkové lodě od Applu, a tak pro americkou firmu Goldgenie nebylo těžké vytvořit už nyní rendery a nabídnout svůj speciálně upravený iPhone 7 ze zlata, růžového zlata nebo platiny posázený diamanty.

Goldgenie je ale vybraný Apple Premium Reseller, tudíž je pochopitelné, že minimálně, jako výrobci obalů, obdržel nákresy nového iPhonů včetně detailních rozměrů. Firma tak potvrzuje všechny úniky za poslední dobu, které bereme jako pravdivé a tudíž je jasné, že se iPhone 7 zbaví 3,5mm sluchátkového konektoru, zvětší se mu čočka fotoaparátu a zjednoduší pruhy pro antény.

Když se podíváme na samotné specifikace, tak zde se oproti iPhonu 6s téměř žádné překvapení nekoná. Jedna zajímavost tu ale přeci jen je. Goldgenie totiž uvádí, že kromě 3D Touch displeje nabídne stejnou technologii i Home button, což byla také často probíraná spekulace. Vypadá to tedy, že domovské tlačítko nového iPhonu bude vypadat v podstatě stejně, ale díky nové technologii bude fungovat jinak, respektive mu přibudou nové funkce.

Pokud už nyní víte, že chcete iPhone 7 a chtěli byste se odlišit od ostatních, pak vám s tím Goldgenie určitě pomůže. Jeho iPhone 7 ze zlata nebo platiny vás ale vyjde na nemalých 6500 dolarů, což je nějakých 155 640 Kč. Za to byste si koupili dohromady přibližně tak sedm normálních iPhonů 7 se základní pamětí, která by tentokrát měla být konečně 32GB.

Goldgenie iPhone 7 6
Goldgenie iPhone 7 5
Goldgenie iPhone 7 1
Goldgenie iPhone 7 3
Goldgenie iPhone 7 2
Goldgenie iPhone 7 4
Goldgenie iPhone 7 Plus 2
Goldgenie iPhone 7 Plus 1

 

Dnes nejčtenější

.