Zavřít reklamu

father.ioZapomeňte na všechny mobilní hry které jste kdy hráli, ta první skutečně skvělá totiž právě přichází a jedná se o multiplayerovou FPS střílečku propojenou s Laser Game. Vše funguje naprosto jednoduše. Na svůj telefon si připevníte laser, který používají zbraně na Laser Game a na displeji vidíte vybavení které máte, od sniperky, přes samopal až po obyčejnou devítku. Najdete partu nadšenců a jdete do boje! Tak přesně o tom je novinka s názvem father.io, kteroá na crowfoundingové kampani vybrala 400 000$ a jde do světa.

Díky laseru s názvem Inceptor, který připevníte na jakýkoli telefon, stáhnete si aplikaci a na displeji telefonu pak vidíte virtuální zbraň a další informace o stavu nábojů, vybavení a tak dále, zatím co přes fotoaparát ve svém telefonu vidíte skutečné soupeře, tedy ostatní hráče. Inceptor dokáže zastřelit protivníka až na vzdálenost 50 metrů a jakmile jej trefíte, inceptor na jeho telefonu zjistí, že je mrtvý a ukončí jeho hru, takže žádné podvádění jako při airsoftu.

0803_3

Profesionální hráči Laser Game kteří Inceptor testovali tvrdí, že má lepší citlivost než nejlepší zbraně a vesty na Laser Games. Je v něm ukryto šeest citlivých infračervených senzorů, které detekují zásah. Samotný Inceptor se připojí k telefonu pomocí Bluetooth a bude dostupný od začátku spuštění prodeje pro iOS a Android, později pak také pro Windows Phone s tím, že hru bude možné hrát napříč jednotlivými platformami, takže můžete konečně zabít všechny ty idioty s Androidem.

0803_1

Co rozhodně potěší je cena, aplikace totiž bude zdarma v iTunes App Store a Google Play s tím, že samotný Inceptor se prodává přímo přes indiegogo.com a sada dvou kusů abyste si mohli hned zahrát s kamarádem stojí pouhých 50$. Pokud se tedy složíte ve dvojici tak máte za 600Kč každý jeden Inceptor, což je jistě cena za kterou se to vyplatí minimálně vyzkoušet!

Dnes nejčtenější

.