Zavřít reklamu

Microsoft Pix iconPokud je pro vás váš iPhone také hlavním fotoaparátem, Microsoft si pro vás připravil zajímavou novinku. Cílí na všechny, kteří chtějí začít fotit lepší fotky, než se jim doposud dařilo. Nebo to alespoň společnost tvrdí v rámci propagace své nové aplikace. Dnes ráno vyšla v App Store aplikace Microsoft Pix, která by měla výrazným způsobem ovlivnit výsledné fotografie, které si na svých iPhonech pořizujete. Aplikace je zdarma, můžete si jí stáhnout zde a je kompatibilní s iPhonem 5s a pak také s iPadem Air, Mini 2 a iPadem Pro. 

Pokud patříte mezi ty uživatele, kteří na svůj iPhone fotí mraky fotek a využívají ho jako primární fotoaparát, mohla by toto být aplikace pro vás. Měla by využívat ty nejlepší technologie a vychytávky, které Microsoft momentálně nabízí, v oblasti fotografování. Aplikace by měla pomáhat s výběrem správné kompozice a měla by vytvářet stream mnoha fotografií, ze kterých pak vybere tu nejlepší možnou, na základě specifických vstupních parametrů.

Aplikace dále umí rozpoznávat obličeje a pracovat s nastavovacími parametry za pochodu. Když uživatel stiskne spoušť, aplikace vyfotí 7 snímků, ze kterých si pak může uživatel vybrat. Aplikace automaticky udělá základní korekce, ať už se jedná o vyvážení bílé nebo odstranění šumu. Aplikace umí také zpracovávat videa a nabízí k nim pokročilé funkce editace.

Ke spuštění postřebujete iOS 9 a zařízení novější, než je iPhone 5s, iPod Touch 6. generace, iPad Air, iPad Mini 2 a iPad Pro. Aplikace zabírá zhruba 150MB a je ke stažení na českém App Store zde. Aplikace ke svému chodu logicky potřebuje přístup k fotoaparátu, polohovým službám a galerii.

microsoft pix

Fotografie z výchozí aplikace Fotoaparát:

Microsoft-Pix-stock-Apple-Camera-sample-image

Stejná fotografie z Microsoft Pix:

Microsoft-Pix-sample-image
SideBySide-3-e1469630192472

Zdroj: Appleinsiderthenextweb

Dnes nejčtenější

.