Zavřít reklamu

ikona 343355_largerPřipravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Find My Car
Stává se vám, že prostě zapomenete, kde máte zaparkované auto? V tom případě se vám bude hodit aplikace Find My Car. Aplikace lokalizuje vaše auto, takže se nemusíte stresovat a dokonce vás upozorní, že se blíží konec vašeho parkovacího lístku. Samozřejmě můžete vyfotit vaší parkovací pozici a uložit, takže pro vás bude ještě lehčí automobil najít. Aplikace nabízí také kompasovou funkci, takže své vozidlo najdete opravdu rychle a snadno.

[appbox appstore id815542507 oldprice=“1,99€“]

Chemio
Chemio vám přináší interaktivní periodickou tabulku, výpočet molární hmotnosti a 3D widget pro vytváření elektronové konfigurace atomu. Aplikace Chemio obsahuje všechny nezbytné chemické poznámky a informace pro studenty.

[appbox appstore id700723947 oldprice=“1,99€“]

Cleaner
Patříte mezi osoby s velkým množstvím kontaktů? Pak vás potěšíme, jelikož tato aplikace umí vyhledat a odstranit kontakty beze jména, čísla či emailu. Cleaner dokáže zálohovat vaše kontakty a bleskurychle vyhledat čísla, která potřebujete.

[appbox appstore id906910407 oldprice=“1,99€“]

Kiwi
Kiwi je skvělou možností, jak vytvářet a sdílet krásné, plně funkční klávesnice pro vaše iOS zařízení. Kombinujte řadu nekonečných barev do zářivých přechodů, přidávejte své vlastní fotky na pozadí, využijte efekt na rozostření a vyberte si z více než 200 unikátních klávesových fontů. Můžete velmi snadno sdílet vaše klávesové výtvory, aby si je mohl každý stáhnout.

[appbox appstore id889343355 oldprice=“3,99€“]

Units Plus
Units Plus je velmi jednoduchá a příjemně vypadající aplikace, která se zaměřuje na převádění jednotek s 12 kategoriemi a mnoho odlišnými jednotkami. Aplikace nabízí rozlohu, měny (155 světových měn), délku, tlak, rychlost, teplotu, čas a mnoho dalších jednotek.

[appbox appstore id593306620 oldprice=“2,99€“]

har•mo•ny 3
har•mo•ny 3 je puzzle hra plná krásných barev a okouzlující hudby, které jsou sjednocené v perfektní harmonii. Hra nabízí 250 nádherných levelů, každý ručně dokreslený k estetické dokonalosti. Vaším cílem je strategicky uspořádat bloky k sestavení každé palety ve správném pořadí. Palety barev se jemně proměňují před vašima očima. Herní prvky postupně slábnou a pomalu tancují na krásnou hudbu. S rychle rostoucí obtížností har•mo•ny 3 potěší vaše oči i uši.

[appbox appstore id982805507 oldprice=“2,99€“]

Speech Translator
Speech Translator je užitečnou aplikací, která vám zajistí profesionální překladač, který budete mít vždy u sebe prostřednictvím svého iPhonu a iPadu. Díky této aplikaci se můžete naučit novému jazyku, cestovat do cizí země nebo chatovat s lidmi, kteří nemluví vaším jazykem. Stačí promluvit k vašemu zařízení a aplikace okamžitě překládá do jednoho z 33 cizích jazyků.

[appbox appstore id863901982 oldprice=“4,99€“]

Stickman Ice Hockey
Série Stickman je vtipná a povedená. Ne jinak je tomu v této hře, která se sice podobá klasickému NHLku tím, že hrajete pět na pět, ale to je tak všechno. Ovládání je velice jednoduché, grafika roztomilá. Fyzikálním zákonům ale můžete zamávat na rozloučenou, platí tu úplně jiná pravidla. Rychlost je o dost větší, puk neskáče, bruslit se dá neuvěřitelně snadno. To všechno dává dohromady docela slušný herní zážitek.

[appbox appstore id932315244 oldprice=“0,99€“]

Don’t Run With a Plasma Sword
Běhejte, abyste zachránili svět v této humoristické hře. Po dlouhou dobu Cornelius pracoval v lokálním komiksovém obchodě a neustále přemýšlel nad tím, že by se jednou hrozně rád stal hrdinou. Naštěstí v pravý čas nastala invaze mimozemšťanů a Cornelius dostal příležitost. Pomůžete Corneliusovi stát se hrdinou?

[appbox appstore id479907900 oldprice=“1,99€“]

 

Dnes nejčtenější

.