Zavřít reklamu

iPad Pro icon 5Server 9to5mac obdržel dvě fotografie od nespecifikovaného zdroje, na kterých by měla být podle všeho zachycena druhá generace 12,9palcového iPadu Pro, jelikož na něm Apple prý aktuálně pracuje. Dvojice fotografií zachycující displej velkého iPadu pochází z dodavatelského řetězce, který má pro Apple iPady vyrábět.

Pravděpodobně jde jen o testovací zařízení, protože snímek zachycuje, že iPad Pro 2 má volnou kapacitu jen 12GB, tudíž by mělo jít o 16GB model, který (alespoň u současné generace) neexistuje. iPad Pro totiž začíná na 32GB kapacitě a pořídit je jej možné s uložištěm o kapacitě až 256GB.

Apple představil iPad Pro poprvé minulý rok právě po boku iPhonu 6s a 6s Plus. Může se tedy zdát pravděpodobné, že by tento rok ukázal jeho nástupce, ale žádné předchozí informace to nenaznačovaly. Je ovšem jasné, že kalifornská společnost jednou ukáže iPad Pro 2, nic však nenaznačuje tomu, že by to mělo být už za necelé dva měsíce. Tedy až na tyto nové fotografie, které však nemusí být pravé a to už jen z toho důvodu, že pro Apple žádná firma nevyrábí 16GB čipy do 12,9″ ani do 9,7″ iPadu Pro, a tak je zbytečné, aby si je společnost nechávala extra vyrábět pro testování v laboratořích.

ipad-pro-2-2
iPad Pro FB

*zdroj: 9to5mac

 

Dnes nejčtenější

.