Zavřít reklamu

snapchat-iconSnapchat včera večer představil novou funkci s názvem Memories (Vzpomínky), ke které je možné dostat se tak, že vyjedete nahoru na obrazovce s fotoaparátem. Do Memories je možné si ukládat vlastní sbírku snapů a příběhů, díky čemuž je máte uložené pro pozdější zhlédnutí případně je třeba za několik dnů můžete ukázat někomu, kdo Snapchat vůbec nemá.

Memories můžete používat jen pro svou vlastní potřebu nebo je sdílet svým přátelům případně přes Snapchat story. Snapy, které budou starší než 24 hodin, se zobrazí se speciálním rámečkem, aby tak bylo ihned vidět, že nejde o aktuální fotografie nebo videa.

Vzpomínky je také možné rozdělit do jednotlivých kategorií, jako například „pes“ nebo „dovolená“ a podobně. Kromě toho ale Memories ještě nabízejí funkci zvanou „My Eyes Only“, čímž je jakoby uzamknete a jsou přístupné jen tehdy, když si je zobrazujete vy nebo je ukazujete někomu na svém telefonu.

Aktualizace Snapchatu dorazila do App Store už včera večer, ale nové Memories se začnou uživatelům zobrazovat postupně v následujících měsících. Jak nová funkce funguje a vypadá se můžete podívat na videu níže.

 

Dnes nejčtenější

.